Vészesen közeledik a Valentin nap! Te tudod, már mivel leped meg a kedvesedet?

Vészesen közeledik a Valentin nap! Te tudod, már mivel leped meg a kedvesedet?
Galambos Patrik

Évről évre nehezebb párunknak ajándékot vásárolni, főleg úgy, hogy még szinte fel sem ocsúdtunk a karácsonyi ajándék kavalkádból. Aztán ahogy elkezdődik az év, már is nyakunkon a Valentin nap, majd a nőnap és az anyák napja is mindjárt itt van. Sokan pedig még egy-két névnappal vagy születésnappal is küzdhetnek, hogy megfelelő ajándékot válasszanak a megajándékozni kívánt szerettünknek. Szerencsére ma már vannak olyan egyedi ajándéktárgyak, amelyekkel bármilyen alkalomra bátran készülhetünk.

Az egyedi ajándékokat szinte mindenki kivétel nélkül szereti. Az egyedi, fényképes vagy saját grafikás, esetleg feliratos tárgyak személyesek és nem olyan jellemtelenek, mint egy szál virág a sarki virágárustól vagy a munkából hazafelé bevásárló kosárba dobott hipermarketes bonbon. Bár sokan kérdezgetik meg ismerőseiket vagy éppen az internet „lakóit”, hogy mit vegyenek párjuknak, azt mégis csak nekik kellene igazán tudniuk, nem pedig egy kívülállónak. Ha pedig abszolút nincs ötleted, hogy mivel lepd meg párod, akkor adunk néhány tippet hozzá!

Ezekkel a termékekkel biztosan meghódítod Valentin napon a kedvesedet

Az idei Valentin napon, szakítsd meg az eddigi szokásaidat és az unalomig ismert, klisés ajándékok helyett most valami különlegessel kedveskedj szíved választottjának. Az egyedi bögrék szinte minden korosztálynak megfelelő ajándéknak bizonyulnak, így érdemes valami szerelmes, közös képet kérned rá és párod minden nap, amikor használja, boldogan gondol majd kettőtök közös jövőjére. E bögre különlegesebb változata a hőre változó fényképes egyedi bögre, amely mindaddig egyszerű fekete színben tündököl, még forró itallal meg nem töltjük. Ekkor fedi fel rejtett képét.

A számítógép kedvelő párunknak egyedi egérpaddal is kedveskedhetünk, így munka, tanulás vagy éppen játék közben is a közelében lehetünk. Sokan szeretik a díszpárnákat is, nekik az egyedi mintás vagy fotós párna lehet ideális választás. A játékos kedvű szerelmünket pedig meglephetjük egy saját fényképes kirakóval is.

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek