Rólunk

A Bögreguru csupán néhány évvel ezelőtt, 2019-ben indult útjára, akkor még csak egyszemélyes vállalatként. Az alap koncepció az volt, hogy az ajándéktárgyakat (kezdetben még csak bögréket) minél inkább egyedivé varázsoljuk. Hiszen egy személyre szabott ajándék igazán különleges pillanatokat szerezhet a családnak, barátoknak.

A rendelések számának növekedésével a csapatunk is egyre több taggal bővült, így mostanra már három remek grafikus dolgozik azon, hogy mindenki álmát valóra váltsuk. Hamar felismertük vásárlóink igényeit, ezért nem sokkal az indulás után már párnákat, órákat és kulcstartókat is készítettünk. A fejlődésünk pedig azóta is gyors ütemben halad, folyamatosan bővítjük a termékpalettánkat és fejlesztjük a webáruházunkat, hogy vásárlónik felhasználóbarát felületen szerkeszthessék meg saját egyedi ajándékukat. A kezdeti irodát kinőve, ma már egy több mint 1000 m2-es csarnokban folyik a munka.

Az általunk forgalmazott termékeket szublimációs technikával készítjük, ez lehetővé teszi a hosszan tartó, kiváló minőséget és szépséget. A sokak által már nagyon várt egyedi pólók és fekete párnahuzatok is bevezetésre kerültek, amiket pedig DTF technológiával készítünk. Ez lényegében alkalmas arra, hogy bármilyen textilanyagra magas felbontásban feliratokat, de akár fényképeket is nyomtathassunk.

Érdemes hónapról-hónapra visszalátogatni hozzánk, mivel folyamatosan bővítjük nem csak az elérhető dizájnokat, de a termékpalettánkat is. Rengeteg egyedi, modern és vicces grafikával várjuk kedves Vásárlóinkat legyen szó akár bögréről, párnáról, faliképről, vagy pólóról.

Miért érdemes minket választanod?

Magas minőség

Ügyelünk arra, hogy a kezünkből kikerülő termékek a lehető legtökéletesebbek legyenek. Ehhez prémium minőségű alapanyagokat használunk. A rendelések elkészítésén pedig profi grafikusaink dolgoznak, hogy azok olyanok legyenek, amilyennek megálmodták őket.

Ügyfélorientáltság

Ügyfélszolgálatunk készségesen áll rendelkezésre minden hétköznap. Probléma esetén minden esetben gyorsan, mindenki számára kielégítő megoldást találunk.

Gyors szállítás

Kiemelt időszakokon kívül rendkívül gyorsan, akár két nap alatt elkészítjük a rendeléseket. Igény esetén, van lehetőség elsőbbségi csomagküldésre, ez esetben, ha a rendelés aznap délig beérkezik hozzánk, már másnapra kézhez kaphatod a rendelésedet.

Széles választék

Webáruházunkban több száz grafika közül válogathatsz. Választhatsz egyedi fényképes, vagy szerkeszthető feliratos ajándéktárgyak közül. De van lehetőség teljesen egyedi elképzelésekre is, ez esetben a grafikusaink látványtervet készítenek Neked az elképzeléseid alapján.

Csapatunk

 • Petar

  Ceo

 • Viki

  Grafika

 • Zsófi

  Grafika

 • Orsi

  Grafika

 • Nóri

  Ügyfélszolgálat

 • Melinda

  Termékkészítés