Húsvét 2023. április 9. ❤ Egyedi nyomtatott fényképes ajándék ❤

Rólunk

Történetünk a kezdetektől egészen máig

A Bögreguru csupán néhány évvel ezelőtt, 2019-ben indult útjára, akkor még csak egyszemélyes vállalatként. Az alap koncepció az volt, hogy az ajándéktárgyakat (kezdetben még csak bögréket) minél inkább egyedivé varázsoljuk. Hiszen egy személyre szabott ajándék igazán különleges pillanatokat szerezhet a családnak, barátoknak.

A rendelések számának növekedésével a csapatunk is egyre több taggal bővült, így mostanra már három remek grafikus dolgozik azon, hogy mindenki álmát valóra váltsuk. Hamar felismertük vásárlóink igényeit, ezért nem sokkal az indulás után már párnákat, órákat és kulcstartókat is készítettünk. A fejlődésünk pedig azóta is gyors ütemben halad, folyamatosan bővítjük a termékpalettánkat és fejlesztjük a webáruházunkat, hogy vásárlónik felhasználóbarát felületen szerkeszthessék meg saját egyedi ajándékukat. A kezdeti irodát kinőve, ma már egy több mint 1000 m2-es csarnokban folyik a munka.

Legújabb bevezetésre váró termékünk, a sokak által várt egyedi póló lesz, melyet az új termék szerkesztőnk segítségével lehet majd megrendelni. Ennek előnye, hogy élőben lehet szerkeszteni vele temékeinket, vagyis a vásárlók rögtön kapnak egy előnézeti képet a rendelésükről.

Miért érdemes minket választani

Ügyelünk arra, hogy a kezünkből kikerülő termékek a lehető legtökéletesebbek legyenek. Ehhez prémium minőségű alapanyagokat használunk. A rendelések elkészítésén pedig profi grafikusaink dolgoznak, hogy azok olyanok legyenek, amilyennek megálmodták őket.

Ügyfélszolgálat

Hétfő: 09:00-14:00
Kedd: 09:00-14:00
Szerda: 09:00-14:00
Csütörtök: 09:00-14:00
Péntek: 09:00-14:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Csapatunk

Petar
CEO
Aleshka
Grafika
Viki
Grafika
Zsófi
Grafika
Nóri
Ügyfélszolgálat
Melinda
Termékkészítés
Kosaram

Nincs termék a kosaradban

NÉZD MEG A TOP 20 TERMÉKET

Megjegyzés Megjegyzés módosítása
Kupon hozzáadása

Kupon hozzáadása

A kuponkód a következő oldalon fog jóváíródni!