Váratlan meglepetésekkel tartható fent leginkább a boldog párkapcsolat?

Váratlan meglepetésekkel tartható fent leginkább a boldog párkapcsolat?
Galambos Patrik

Nem mindig kell megvárnunk egy ajándékozással egy alkalmat, vagy egy kisebb vagy nagyobb ünnepet ahhoz, hogy meglepjük valamivel párunkat. A legtöbb ember véleménye szerint, akik párkapcsolatban élnek úgy gondolják, feltétlenül fontos hogy fenntartsuk a szikrát, ehhez pedig néha igenis kellenek a kedves gesztusok, és az aprócska meglepetések.

Tehát akkor is érdemes lehet néha váratlanul meglepnünk kedvesünket, ha semmilyen ünnep nincs, és ezt akkor sem szabad elfelejteni, ha már hosszú évek óta egy párt alkotunk.

Az egyedi meglepetések és személyre szóló ajándékok a legszívhezszólóbbak

Akik több éve együtt vannak már a szerelmükkel, lehetnek könnyebbe, de más szemszögből megnézve nehezebb helyzetben is, ha éppen ajándékozás előtt állnak. Könnyebb helyzetben, azért mert kellőképpen ismerjük már az illetőt, ezáltal tudjuk, mivel szereti az idejét eltölteni, mi a hobbija, így talán könnyebb olyan dolgot találni számára, ami biztosan boldoggá fogja tenni.

A másik dolog viszont az, hogy az évek során már a két fél olyan sok ajándékozáson túl van, hogy ilyenkor már komoly fejtörést tud okozni, hogy tényleg valami olyan ötletet találjunk ki, amit korábban még nem sütöttünk el.

A legjobb talán az, ha párunkat megpróbáljuk valami igazán egyedi dologgal meglepni, egy olyan tárggyal, amiből nincs még egy a világon! Biztosan számtalan jól sikerült közös fotó készült már rólatok az évek során. Egy kedvenc, jól sikerült, szép emlékeket felidéző fénykép rengeteg egyedi dologra felhasználható, mely végül tökéletes meglepetés lehet.

Készíthetünk például egyedi fényképpel ellátott párnát is, melyet akár egy plusz felirattal is megrendelhetünk. Ez a párna nem csak szép, kényelmes, és egyedi, hanem személyre szóló ajándék, így a párunk garantáltan értékelni fogja, hogy olyan párnák kapott, melyből az egész világon csak ez az egy van. A fénykép mellé odailleszthetünk egy rövid vallomást, egy kedves idézetet, vagy akár párunk kedvenc becenevét, ahogy mi szoktuk szólítani őt.

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek