A legjobb személyre szóló ajándékötletek pasik számára

A legjobb személyre szóló ajándékötletek pasik számára - Bogreguru
Galambos Patrik

Bármilyen ünnepről is legyen szó, valljuk be, a pasiknak picit mindig nehezebb ajándékot találni. Hiszen egy nő általában minden apró csecse-becsének tud örülni, míg egy férfi nem fog értékelni egy dekorációs tárgyat, egy illatos gyertyát, vagy egy szép ruhát. Ezért általában a hölgyek fogják is a fejüket a párjuk születésnapja előtt már jó néhány héttel, hiszen szeretnének valami nagyon találót kitalálni, aminek valóban örülni fog a párjuk.

Persze sokan csinálják azt, hogy konkrétan megkérdezik a párjukat, hogy mégis mire vágyna, minek örülne a születésnapja alkalmából. Azok a párok, akik ezt a módszert már nagyon megszokottan csinálják, kész kívánságlistát is elő tudnak húzni ilyenkor a belső zsebükből, melyen nagy szerencsénkre több ajándékötlet is állhat, így lesz miből válogatnunk. A rosszabb eset az mikor a párunk (talán illemből, talán mert tényleg fogalma sincs, mire lenne szüksége) annyit mondott, hogy „nekem mindegy”.

Kreatív, és egyedi ajándékok a férfiak számára!

A hölgyek szerencsére általában meg vannak áldva annyi kreativitással, és elszántsággal, hogy ne adják fel a keresgélést, így valószínűleg sikerül majd nekik egy olyan egyedi ajándékot találniuk mellyel valóban örömet fognak szeretni a kedvesüknek. Mutatok pár ötletet, ami valószínűleg tetszene a te párodnak is!

Kicsit könnyebb helyzetben vagyunk, ha a párunknak van valami hobbija, hiszen az ezzel kapcsolatos holmiknak nagy valószínűséggel örülni fog. Ha például szereti a számítógépes játékokat, akkor válasszunk valami olyan dolgot, mely ezzel kapcsolatos. A bogreguru.hu weboldalon számtalan pasiknak szóló ajándéktárgy közül válogathatunk.

Rendeljünk például egyedi Minecraft-os bögrét, melyen még akár kedvesünk neve is szerepelhet, de előrukkolhatunk akár egy ugyancsak egyedi névvel ellátott Minecraft párnával, vagy akár egy olyan egérpaddal, amin a kedvenc játéka, vagy éppen a kedvenc közös képetek szerepel. De az oldalon kedvünkre válogathatunk, így a kategóriák között találhatunk focis, vagy éppen a filmes és sorozatos bögrék, párnák között is.

Azok a férfiak, akik sokat ülnek a számítógépük előtt, nagy valószínűséggel örülni fognak egy egyedi egérpadnak, hiszen ez egy olyan ajándék, amit használni is tudnak. Az egyedi egéralátétet elláthatjuk egy közös fényképünkkel, de kitalálhatunk egy olyan vicces logót, mely biztosan fel fogja vidítani kedvesünket, főleg akkor, ha ezt az egérpadot a munkahelyére viszi magával.

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek