Valentin napi ajándék férfiaknak

Valentin napi ajándék férfiaknak - Bogreguru
Galambos Patrik

Hatalmas tévhit, hogy a nők egyszerűen, gyorsan, könnyen vásárolnak ajándékot, mert nekik mindig van valami ötletük. Többnyire igaz ugyan, hogy a nők jobban odafigyelnek az apró részletekre, a mások által itt-ott elhintett megjegyzésekre, ezzel jelentősen megkönnyítve a saját dolgukat, de összességében elmondható, hogy egy férfinak vásárolni még ennek ellenére is nehéz, nehezebb, mint egy hölgy számára ajándékot választani.

A Valentin nap alkalmából készített meglepi vacsora a nők részéről sajnos nem hat olyan nagy meglepetésként, tekintve, hogy többnyire a mindennapokban is rájuk hárul a feladat, hogy valami ehetőt varázsoljanak az asztalra. Mondhatni, "megszokott", és nem érződik olyan különlegesnek, noha nagyon is az! Minden, ami szívből jön, különleges.

Mi juthat még az eszünkbe hirtelen? Nos, valószínűleg valami megfizethetetlen.

Sajnos a mai világban már nem minden esetben engedheti meg az ember magának, hogy valami drága dolgot vegyen a párjának, vagy hogy elvigye egy rég kinézett utazásra. De a Valentin nap nem is erről szól! A Valentin nap a szerelemről, Rólad és Róla, avagy Rólatok szól, semmi másról. Azt valljuk, hogy az együtt eltöltött időnél nincs is értékesebb ajándék, azonban ezt gyakran hajlamosak vagyunk elfelejteni, mert még a csapból is a drága dolgok folynak, ilyen reklámok, olyan hirdetések, mi pedig a végére teljes egészében elhisszük, hogy az, amit mi meg tudunk adni a kedvesünknek, édes kevés. Pedig nem az!

Mint már mondtuk, az együtt töltött idő a legértékesebb, s ezt igyekszünk erősíteni mindenkiben, aki az oldalunkra téved. Mi pontosan ezeket a felejthetetlen pillanatokat szeretnénk tökéletesen visszaadni az egyedi fényképes termékeinkkel.

Lássunk párat: Valentin napi ajándék férfiaknak

Huncut bögre

Ha a párod nem vevő különösebben a romantikára és az ő megítélése alapján "nyálas" dolgokra, de mégis szeretnél valamivel kedveskedni neki Valentin napon, a vicces és huncut ajándéktárgyainkat neked találták ki!

Azonban ha valami igazán személyesre vágysz, kérj saját, egyedi feliratot, melyből tudni fogja, hogy ezt bizony Te magad csináltattad! Értékelni fogja a belefektetett időt és energiát, és garantáltan jót fog szórakozni a humoros ajándékon.

________________________________________________

Egyedi kulcstartó

Megmaradnál inkább valami apróságnál? Egy kulcstartóval mindig vele lehetsz, mindenhová magával vihet, és mikor rápillant, garantáltan megmosolyogtatod majd ezzel az apró kis ajándékkal.

Az általunk kínált kulcstartók kaphatók különböző formákban és méretekben, illetve kérheted fényképpel, felirattal vagy mindkettővel, ahogy szeretnéd.

A terméket akár Te magad is megszerkesztheted a webáruházunkban, amennyiben a "Szerkessz meg" feliratú termékeink bármelyikére kattintasz.

________________________________________________

Fényképes gránitlap

Az otthonotokat díszítenéd valami igazán személyessel?
Légy mindig szem előtt fényképes gránitlapjaink, egyedi párnáink vagy falióráink egyikével, a saját fényképeddel, vagy válassz egy közös képet, ami egy felejthetetlen, utánozhatatlan pillanatotokban készült!

Kérhetsz rá szívhez szóló feliratot, hogy tudasd vele, mennyit jelent a szóban forgó emlék, vagy Ő maga a számodra, esetleg lásd el egy mindkettőtöknek fontos, közös dátummal.

________________________________________________

Egérpad

Ha szeretnéd a munkahelyén, munka közben is mindig, minden körülmények között biztosítani arról, mennyire szereted és támogatod Őt, de még véletlenül sem szeretnéd ezt túlságosan nyíltan tenni, mint ahogy azt például egy asztalára kihelyezett egyedi fényképes gránitlappal tennéd, válaszd a sokkal kevésbé szembetűnő, kiváló minőségű egérpadot, ami még hasznos is, és nem foglalja a helyet úgymond "feleslegesen" az asztalán.

Az eredmény végtére is ugyanaz, csupán sokkalta visszafogottabb, mellyel az estlegesen félénkebb, szorongó párunkat sem hozzuk kellemetlen helyzetbe és nem kerül miattunk az általa elkerülni kívánt figyelem középpontjába. Mindig fontos, hogy figyelembe vegyük a partnerünk igényeit! Sose hozzuk kellemetlen helyzetbe a szerelmünket!

________________________________________________

Páros póló

Ajándékozhatsz páros pólót is a kedvesednek, melyet bármely közös programotok alkalmával felhúzhattok, ezzel még különlegesebbé téve a hangulatot a számotokra.

A páros póló kétségtelenül azt jelzi, Ti együtt vagytok, összetartoztok.

Hadd tudja meg a világ, mennyire szeretitek egymást!

________________________________________________

Csillagtérképes egyedi óra

Ha a közös képek helyett azonban valami egészen mást szeretnél, ám mégis olyat, ami rólatok szól, ebben az esetben érdemes szétnézned a csillagtérképes termékeink között is.

Találsz köztük bögrét, kulcstartót, párnát, pólót, faliórát, sőt, akár még karácsonyfadíszt is, melyet akár az autójába is fellógathat a visszapillantó tükörre!

A csillagtérképes termékek lényege, hogy az általad megadott dátum és helyszín alapján a program legenerálja az aznapi égboltot, így lehetővé téve a számotokra, hogy Ti is lássátok, milyen gyönyörű volt.

Ha a felsoroltak után sem tudod, mit szeretnél, ne csüggedj, vannak még ajándékötletek a tarsolyunkban!

Mi minden található az oldalunkon?

Póló Vászontáska Tornazsák
Bögre (fehér, csillámos, mágikus) Persely Tolltartó
Párna Puzzle Fényképes gránitlap
Kulcstartó Karácsonyfadísz Plüss maci
Óra Notesz Napellenző
Egérpad Hűtőmágnes Maszk

 

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek