Falióra gyerekszobába

Falióra gyerekszobába - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Sokak szerint az órák ideje lejárt a technika fejlődésének köszönhetően, ezt azonban megcáfolnánk. A hagyományos analóg órák funkcionalitásával és a modern, letisztult stílus korszerűsítésével alkot a Bögreguru személyes igényekre szabott, hihetetlenül egyedi terméket kicsiknek és nagyoknak egyaránt!🥰😊

Falióra gyerekszobába, nappaliba, garázsba? Rendelkezésére áll a Bögreguru csapata!

Az egyedi, fényképes falióra tökéletes és elengedhetetlen kiegészítője minden otthonnak. A személyre szabott  mintával pedig egyszerre fejezhető ki az ember egyedisége és stílusa, ezáltal különlegesebbé téve akár a konyhát akár a hálószóbát, vagy a gyerekszobát.
Profi grafikusaink szüntelenül azon dolgoznak hogy minél szebb és minőségibb termék kerüljön a vásárló kezébe, és folyamatosan bővítik a választható alapminták kínálatát ezzel is segítve Önnek a választásban. Számos grafika áll a rendelkezésre hogy mindenki megtalálja az elképzelésének megfelelőt. Többek között, ha a gyerekszobába keres faliórát a lehetőségek száma szinte végtelen. Webáruházunkban például a foci rajongók örömére a választék bőséges. A választható minták között szerepel Ronaldo, Mbappé, Messi és nem utolsó sorban Dybala is. Ezenfelül a videójáték hódolóinak a számára is széles a skála, a legnépszerűbb minták között szerepel a Roblox, Fortnite, Pubg, és a Minecraft is.
A cicaimádóknak, az unikornis fanatikusoknak, és az igazi hercegnőknek sem okozunk csalódást hiszen a felhozatal számottevő. Még itt sincs vége, ugyanis mindig van hova fokozni, a határ a csillagos ég!

Falióra gyerekszobába

Kinek ajánljuk?

A szó szoros értelmében bárkinek! Ideális választás anyukák, apukák, barátnők, nagyszülők részére, feldobhatjuk saját otthonunkat, vagy akár ajándékba is adhatjuk. Ha szeretnénk meglepni egy szerettünket minőségi, mégis olcsó ajándékkal akkor remek választás.

Élje át, ossza meg velünk és mi megörökítjük!

A fényképes falióra jellemzői:

  • Az óra alapja üveg, erre kerül rá hőprés segítségével a választott grafika. A rányomott kép éles, a formák alakzatok hibátlanul kivehetőek. A minta tartós,fényre nem érzékeny.
  • Jelenleg két méretben kaphatóak a faliórák, így a kisebb és nagyobb terekhez is jól passzolnak. A kisebb óra átmérője 18 cm, a nagy méretű falióráé pedig 30 cm.
  • Szennyeződések esetén (por,ujjlenyomat) tisztítani egy nedves ronggyal, vagy portörlővel érdemes.
  • Fontos megemlíteni, hogy zajtalan így a legideálisabb falióra gyerekszobába.

Rendelés menete:

1, Fénykép feltöltése.

2, Ha szeretne egyedi feliratot az órára kérem gépelje be a "felirat" menü pontba.

3, Megjegyzés: Amennyiben a szöveg színét szeretné módosítani, vagy bármilyen kérése van még a termékkel kapcsolatban azt ebbe a menü pontba írja le.

4, Termék betétele a kosárba és rendelés leadása.

5, Önnek nincs más dolga csak várni a futárszolgálatot!

 

Hogyan érkezik a csomag?

Az óraszerkezetet és a mutatókat a sérülésmentesség érdekében külön csomagolva küldjük a dobozban. Az összeszerelése könnyű, nem okoz nehézséget. Az óra elemmel működik azonban az elem nem tartozék.

Az órák ajándékozásra készen, díszes palástban kerülnek kiküldésre, melyen a főbb információkat is megtalálja a megajándékozott.

  • -Garanciális termék
  • -Prémium minőség
  • -Remek ár-érték arány
  • -Gyors szállítás, 3-4 munkanap
  • -100%-ig egyedi, kézzel készített termék

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek