Születésnapi ajándékötletek pároknak

Születésnapi ajándékötletek pároknak - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Születésnapi ajándékötletek pároknak

 

Születésnapi ajándékötlet pároknak

 

Születésnapi ajándékot keresel a párod közelgő szülinapjára?

Sokszor azt gondoljuk, hogy a párunknak legkönnyebb az ajándékválasztás. Mégis van, amikor számára a legnehezebb megtalálni a tökéletes ajándékot. Egy dolog azonban biztos, az egyedi meglepetések és a személyre szóló ajándékok a legszívhezszólóbbak. Így ha még mindig töröd a fejed, hogy mivel lepd meg Őt vagy épp ellenkezőleg, és már csak egy kis apróság hiányzik az ajándékoz, jó helyen jársz. Ha igazán egyedi ajándékkal szeretnéd Őt megajándékozni , jó helyen jársz! Nálunk megtalálod amit keresel!

 Biztosan számtalan jól sikerült közös fotó készült már rólatok az évek során. Egy kedvenc, jól sikerült, szép emlékeket felidéző fénykép rengeteg egyedi dologra felhasználható, mely végül tökéletes meglepetés lehet.

 

Milyen ajándékokat találhatsz nálunk?

 

Top 3 ajándékötlet:

1.Bögrék

A bögre nyomtatás számos lehetőséget rejt magában. Saját fotókkal, kedvenc képekkel, egyedi grafikával, szöveges feliratokkal, idézetekkel, dalszövegekkel, névvel és számmal is tervezheted a bögrédet. Bögréink között számos választási lehetőséget találsz. A viccestől egészen a klasszikuson át az egyedi fényképes bögrékig megtalálhatod a neked tetszőt, színes vagy akár  egyszerű, letisztult stílusban. A feliratok teljesen személyre szabhatóak, névvel és anélkül is kérheted a választott terméket. A fénykép mellé odailleszthetünk egy rövid vallomást, egy kedves idézetet, vagy akár párod kedvenc becenevét.

2.Párnák

A bögrékhez hasonlóan a párna nyomtatás is remek választás lehet, melyek között szintén megtalálhatóak a számmal, egyedi, vicces feliratokkal, vagy akár a klasszikus "Boldog Születésnapot!" felirattal díszített huzatok is. Ha párnát választanál szintén lehetőséged van saját képet feltölteni, hogy még személyre szólóbbá és meghatóbbá tedd az általad választott ajándékot. Azért is jó választás, mert szuper kiegészítője lehet otthonodnak egy igazán egyedi párna. 

  

3.Kulcstartók

Ha már megtaláltad az ajándékot, de még úgy érzed valami hiányzik, és egy személyesebb ajándékkal is meglepnéd Édesanyád, ez a termék remek választás lehet számodra. A kulcstartók remek kiegészítőként szolgálnak minden kulcscsomón. Különböző minták közül válogathatsz, de kérheted saját személyre szabott felirattal és egyedi fotóval is.

 

Mindezt csomagban is választhatod!

 

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek