Születésnapi ajándékötletek 30 éveseknek

Születésnapi ajándékötletek 30 éveseknek - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Születésnapi ajándékot keresel harmincasoknak?

Születésnapi ajándékötletek 30 éveseknek

 

Webáruházunkban személyre szabható ajándékokkal, gyors szállítással és szuper árakkal várunk  30+ évesek számára is. Netán egy sorozat rajongója az ünnepelt, vagy még mindig egy nagy gamer, imádja a saját fényképes vagy vicces bögréket, a lakás dekorálása a mindene, próbál tenni a környezetért, imádja a túrákat? Mi segíthetünk ajándékot találni, bármi is jellemezze őt és a kedvenc időtöltését.

Eltelt egy újabb év, és valaki már a 3. nullához érkezik, vagy a nullát egy újabb szám váltja? Mondják, hogy az öregedésnek két rettenetes mérföldköve van: az egyik, amikor betölti valaki a 30-at, a másik pedig, mikor eléri az 50. életévét, de mi tudjuk, hogy ez nem így van! 30 évesnek lenni éppolyan jó, mint 18, 20, 25 évesnek, és a 30-at követő éveknek sem kell ijesztőnek lenni. Ha az ünnepelt nem érzékeny a korára és bírja a poénos feliratokat válassz vicces termékeink közül, ha inkább érzékenyíteni szeretnéd ezt az emlékezetes pillanatot válassz egyedi képes termékeink közül, melyre személyre szóló feliratot is kérhetsz, hogy fokozd a meghatottságot.

Nálunk olyan ajándékokat találhatsz, melyek biztosan mosolyt csalnak az ünnepelt arcára most és évekkel később is.  Mosolyogva gondol majd vissza ezekre az évekre. Saját képpel és az általad megadott felirattal díszített meglepetéssel biztosan nem okozol csalódást a születésnaposnak. 

Milyen ajándékok közül válogathatsz?

Nézz körül születésnapi csomagjaink között is!

 Születésnapi ajándékötletek 30 éveseknek

 

Ajánlott blogok

  • Így jelentsd be, ha babát vársz!

    Így jelentsd be, ha babát vársz!

  • Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

    Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára