Születésnapi ajándékötletek 18 éves fiúknak

Születésnapi ajándékötletek 18 éves fiúknak - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Ajándékot keresel 18. szülinapra?

Születésnapi ajándékötletek 18 éves fiúknak 

 

Közeleg a fiad 18. születésnapja? El sem hiszed, hogy a kisfiú, aki tegnap még minden lépteted leste, és folyamatosan a közeledben akart lenni nemsokára hivatalosan is megkezdi a felnőtt életet? Vagy csak a rokonságban, baráti társaságban nőttek meg hirtelen ennyire a gyerekek, és számukra keresel születésnapi ajándékot? Ne aggódj, mi tudunk segíteni!

A 18. életév betöltése minden ember számára egy nagy mérföldkő. Magunk mögött hagyunk jó pár dolgot, készülünk a sok új élményre, ami vár ránk. Közben sok szép emlék van, amit igyekszünk megőrizni és örökkévalónak tudni. Szoros barátságok, kapcsolatok, nevetések, örömteljes pillanatok. Egy remek lehetőség erre a bögre nyomtatás, ami lehetővé teszi, hogy a legörömteljesebb pillanatok képek formájában a bögrén is tovább éljenek. Nem csak bögrét, hanem párnát, fényképes gránit lapokat, vászonszatyrot, tornazsákot, kulcstartót, és még sok mást is kérhetsz egyedi fényképekkel. A fényképek mellett lehetőség van egyedi feliratokkal, kedves üzenetekkel, dalszövegekkel, idézetekkel vagy akár az ünnepelt nevével kérni a terméket, így még személyesebbé és névre szólóvá  teheted a megrendelésed. 

Szuper születésnapi ajándék tippekkel várunk, melyeknek biztosan minden 18 éves fiú örülni fog.

Az alábbi termékeket találod kínálatunkban: 

 

Praktikus, mégis vicces ajándékokkal szeretnéd meglepni az ünnepeltet?

A különböző ajándéktárgyak széles választéknak köszönhetően biztosan megtalálod a legtökéletesebbet, ami eltér majd a megszokottól. Hasznos, praktikus, és vicces ajándék egyben is megoldható. Gondolkoztál már egy személyre szabott bögrén?  A bögrékből sosem elég. Mindenkinek jól jön, a kávé pedig még finomabb lesz egy saját fényképpel, egyedi felirattal, vagy vicces grafikával nyomtatott bögréből! Biztosan megtalálod azt a mintát, ami az ünnepelt személyéhez leginkább passzol. Ennél is eredetibbet szeretnél ajándékozni? Válassz egyedi párnáink közül, melyeket szintén megtalálsz sokféle mintával. A párnabelsőt is mi adjuk. A fényképes huzatokat kérheted 1, 6, 8, 9 képpel is attól függően melyikre esik a választásod. Kérhetsz rá személyre szóló feliratot, ami egy kedves üzenet lesz az ünnepelt számára. A termékekre nyomtatott képek, minták, feliratok tartóssága miatt sem kell aggódnod!  Bírják a strapát, nyugodtan moshatod őket, a tartósságuk garantált. Ennél motiválóbb ajándékkal szeretnéd meglepni az újdonsült nagykorút? Válassz neki egy perselyt!  Egy perselyt, melybe gyermekkorunkban a spórolt pénzünket tettük. Ezzel motiválhatod az ünnepeltet, hogy álmának megvalósítására gyűjtsön.Egy feliratos persellyel biztosan nagy meglepetést okozol neki!



 

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek