Születésnapi ajándékötletek 18 éves lányoknak

Születésnapi ajándékötletek 18 éves lányoknak - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Ajándékot keresel 18. szülinapra?

 

Közeleg a lányod 18. születésnapja? El sem hiszed, hogy a kislány, aki tegnap még minden lépteted leste, és folyamatosan a közeledben akart lenni nemsokára hivatalosan is megkezdi a felnőtt életet? Vagy csak a rokonságban, baráti társaságban nőttek meg hirtelen ennyire a gyerekek, és számukra keresel születésnapi ajándékot? 

A 18. életév betöltése minden ember számára egy nagy mérföldkő. Magunk mögött hagyunk jó pár dolgot, készülünk a sok új élményre, ami vár ránk. Közben sok szép emlék van, amit igyekszünk megőrizni és örökkévalónak tudni. Szoros barátságok, kapcsolatok, nevetések, örömteljes pillanatok. Egy remek lehetőség erre a bögre nyomtatás, ami lehetővé teszi, hogy a legörömteljesebb pillanatok képek formájában a bögrén is tovább éljenek. Nem csak bögrét, hanem párnát, fényképes gránit lapokat, vászonszatyrot, tornazsákot, kulcstartót, és még sok mást is kérhetsz egyedi fényképekkel. A fényképek mellett lehetőség van egyedi feliratokkal, kedves üzenetekkel, dalszövegekkel, idézetekkel vagy akár az ünnepelt nevével kérni a terméket, így még személyesebbé és névre szólóvá  teheted a megrendelésed. 

Szuper születésnapi ajándék tippekkel várunk, melyeknek biztosan minden 18 éves lány örülni fog.

Az alábbi termékeket találod kínálatunkban: 

 

Praktikus, mégis vicces ajándékokkal szeretnéd meglepni az ünnepeltet?

A különböző ajándéktárgyak széles választéknak köszönhetően biztosan megtalálod a legtökéletesebbet, ami eltér majd a megszokottól. Hasznos, praktikus, és vicces ajándék egyben is megoldható. 

Gondolkoztál már egy személyre szabott bögrén?  A bögrékből sosem elég. Mindenkinek jól jön, a kávé pedig még finomabb lesz egy saját fényképpel, egyedi felirattal, vagy vicces grafikával nyomtatott bögréből! Biztosan megtalálod azt a mintát, ami az ünnepelt személyéhez leginkább passzol. 

Egyedi fényképes és feliratos ajándék bögrék 18 éveseknek születésnapra!

 

Ennél is eredetibbet szeretnél ajándékozni? Válassz egyedi párnáink közül, melyeket szintén megtalálsz sokféle mintával. A párnabelsőt is mi adjuk. A fényképes huzatokat kérheted 1, 6, 8, 9 képpel is attól függően melyikre esik a választásod. Kérhetsz rá személyre szóló feliratot, ami egy kedves üzenet lesz az ünnepelt számára. A termékekre nyomtatott képek, minták, feliratok tartóssága miatt sem kell aggódnod!  Bírják a strapát, nyugodtan moshatod őket, a tartósságuk garantált.

Egyedi fényképes és feliratos ajándék párnák 18 éves lányoknak születésnapra!

 

 

Vagy motiválóbb ajándékkal szeretnéd meglepni az újdonsült nagykorút? Válassz neki egy perselyt!  Egy perselyt, melybe gyermekkorunkban a spórolt pénzünket tettük. Ezzel motiválhatod az ünnepeltet, hogy álmának megvalósítására gyűjtsön. Egy feliratos persellyel biztosan nagy meglepetést okozol neki!

Egyedi fényképes és feliratos ajándék persely születésnapra 18 éveseknek

Csomag ajánlataink is érdekesek lehetnek, így ne felejts el körülnézni a csomagok között sem!

Hogy mit tartalmaznak a csomagok? Kínálatunkban találhatsz csak bögréket tartalmazó csomagot, valamint egy bővített változatot. Utóbbi tartalmaz 1 db saját fényképpel nyomtatott feliratos bögrét. Ha nevet és feliratot nem szeretnél rá kérni, csak a kép nyomtatásával szeretnéd megrendelni a bögrét, lehetőséged van arra is. A bögre mellé választhatsz egy saját fényképes párnát, vagy egy saját képes kulcstartót. 

 

Ajánlott blogok

 • Top 10 DIY karácsonyfadísz tároló ötlet

  A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek

 • Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

  Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

 • Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!

  Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!

 • Hogyan készítsünk személyre szabott karácsonyi díszeket?

  Hogyan készítsünk személyre szabott karácsonyi díszeket?