Születésnapi ajándék ötletek barátoknak és barátnőknek

Születésnapi ajándék ötletek barátoknak és barátnőknek - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Születésnapi ajándékot keresel a legjobb barátodnak, barátnőnek?

 

Milyen egy igazán jó születésnapi ajándék? Mindenki másra vágyik, de az biztos, a személyes ajándék a legjobb meglepetés. Legyen szó kreatív, vicces vagy megható ajándékról, az ünnepelt biztosan örülni fog! 

Közeleg a legjobb barátod vagy barátnőd szülinapja? Szeretnél neki valami igazán különleges szülinapi meglepetéssel kedveskedni? Lepd meg barátaid egy szívhez szóló vagy vicces szülinapi ajándékkal. Ha már megtaláltad számára az igazi ajándékot, de úgy érzed még kiegészítenéd egy kis aprósággal nézd meg a kulcstartóinkat, amik többféle mintával elérhetőek, így biztosan találsz olyat, ami a Ti barátságotokhoz passzol. Ha még tanácstalan vagy az ajándékot illetően, de valami igazán különlegeset szeretnél, akkor jó választás lehet egy közös képpel díszített párna, bögre, vagy egyéb személyre szabható felirattal díszített termékünk. A meghatottság garantált, az egyedi ajándékok biztosan mosolyt csalnak a legjobb barátnőd vagy barátod arcára, és később is örömmel tekint majd vissza az általad választott egyedi meglepetésre. Szóval, ha egy olyan ajándékot keresel, ami rólatok szól és emlékezetessé teszi a közös pillanatokat nézz körbe a webáruházunkban.

 

Válassz szülinapi termékeink közül és biztosan nem marad el a siker!

 

Milyen termékek közül válogathatsz?

 

 Milyen minták közül válogathatsz?

 • egyedi képpel és szöveggel díszített termékek
 • saját névvel, kezdőbetűvel díszített termékek
 • egyedi design grafikával ellátott ajándéktárgyak
 • gamer ajándékok 
 • vicces feliratos termékek

 

Top 3 termék, amit ajánlunk:

Párnákból és bögrékből úgy tűnik sosem elég. A párnák otthonossá teszik az otthonod, és remek díszei bármely szobának. Mindezt fokozza, ha teljesen egyedi párnát választasz magadnak és barátaidnak. A bögrék pedig fogyóeszközök, így jó döntés már előre pótolni őket. Ha ebből is választhatunk egyedit, amivel az ünnepelt személyének kedveskedhetünk, miért ne tennénk?Bögréinket is párnáinkat már csomagban is kérheted, akár kulcstartóval kiegészítve.

A csomagokat ide kattintva meg is nézheted.

 A vászontáska manapság nagy divatnak örvend, így ha a te baráti társaságodban is akadnak, akik követik ezt a trendet, akkor tökéletes választásnak bizonyul ez a termék is. Szintén egyénre szabható, így biztosan nem jön veled szembe ugyanaz a táska. Valamint környezet védelmi szempontból sem szabad elfeledkezni róla, hiszen ki váltja az egyszer használatos nejlon szatyrokat, amivel óvni tudod a természetet. Így ha már meg van az ajándék, akár csomagolásnak is fantasztikus választás lehet.

 

1.Párnák

 

Születésnapi ajándék ötletek barátoknak és barátnőknek

 

2.Bögrék

Születésnapi ajándék ötletek barátoknak és barátnőknek

3.Vászontáskák

Születésnapi ajándék ötletek barátoknak és barátnőknek

 

+1 Egyedi fényképes gránit kőlapok

Születésnapi ajándék ötletek barátoknak és barátnőknek

Ajánlott blogok

 • Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

  Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

 • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

 • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

  ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó