Karácsonyi ajándék nőknek

Karácsonyi ajándék nőknek - Bogreguru
Galambos Patrik

Oly sok nőknek szánt csecsebecsére lehet bukkanni manapság... Bármerre is járjunk, mindenhol akadna legalább egy olyan dolog, amit ha megvennénk és ajándékként átnyújtanánk a megajándékozni kívánt hölgyeménynek, bizony örömet szereznénk neki vele.

A nők túlnyomó részének nincsenek nagy elvárásai, bőven megelégszenek egy-egy aprósággal, hiszen már maga a tudat, hogy gondoltunk rájuk, s időt szántunk arra, hogy valamit vegyünk vagy készítsünk a számukra, boldoggá teszi őket, s megmelengeti a szívüket.💖🩺🔥

Habár nem állunk egy eget rengető feladat előtt, miért is ajándékoznánk valami sablonosat?! Ne érd be egy unalmas, egyszerű meglepetéssel! Légy kreatív! Ajándékozz egyedit, okozz még nagyobb örömöt!

Még így sincs ötleted?

Hadd segítsünk bemelegítés gyanánt néhány tippel!🧐

Ajándékozz vászontáskát, mely nem csak hasznos, hanem szép is. Lásd el kiváló minőségű táskáinkat motivációs idézettel, a közös képetekkel vagy valami vicces mintával. Garantáltan nem vész el a szekrény mélyére a többi kacat közé, és bárhol mosolyt csal majd az arcára, akár a bevásárlóközpont kellős közepén is.

Biztos forrásból tudod, hogy a megajándékozni kívántnak általában nehezen indulnak a reggelek?😅

Lepd meg egy bögrével és még a nap első kávéja előtt okozz neki egy kis örömöt a bögrére került különleges mintával.
Nem lőnéd le csak úgy a poént? 🤔 Sebaj! Mágikus bögréink épp ebben lehetnek a segítségedre, hisz gondosan rejtegetve azt, amit a bögre felületére kérsz, csak azt követően fedik fel, hogy forró folyadékot töltesz beléjük.

Feleslegesnek tartod a fényképkereteket, mert úgy gondolod, úgyis csak arra jók, hogy a macska lelökje őket bosszúból, ha nem jut neki pár finom falat a közös családi vacsoránál? 😾

Köss békét a macsekkal, s tervezd meg saját párnátokat, mely amellett, hogy egy biztosabb opció lehet arra, hogy a közös képetek épségben megússza, talán még a rosszalkodó négylábút is boldoggá teszi, hisz kényelmesen hozzá tud bújni a nap bármely szakában.

Egyedi fényképes párna cicagazdiknak

Valami kisebbre vágysz, de mégis olyanra, melyet mindig magánál hordhat?Kulcstartóink több méretben elérhetőek, akár bőr, műanyag, fa vagy fém kivitelben. Kulcstartóink minden esetben díszdobozba kerülve várják, hogy megérkezve kíváncsian felbontsák őket. 🎁

Inkább otthonát, közös kuckótokat díszítenéd? 
Dobd fel egyedi fényképes gránitlappal, órávalhűtőmágnessel vagy persellyel az otthonotokat.

Ugye, hogy beindultak a fogaskerekek? ⚙️Ötletelj, s valósítsd meg velünk az elképzeléseidet!

Első lépésként azonban, válaszd ki az alapot!

Ha meg is született az egyedi ötleted, add le rendelésed a Bögreguru webáruházban, melyhez csatold a képeket is, a többit pedig bízd csak ránk!

Gratulálunk👏, egy igazi hős vagy! Már csak dőlj hátra és várd, hogy a csodálatos ajándék megérkezzen

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek