Karácsonyi ajándék férfiaknak

Karácsonyi ajándék férfiaknak - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Nőként állíthatom, ha ajándékvásárlásról van szó, ráadásul férfiaknak tervezzük ezt az akciót végrehajtani, bizony egyáltalán nincs könnyű feladatunk. Vagy lehet, hogy ezt kicsit túlgondoltam?🤔

Esetemben a karácsonyi ajándék választás férfiaknak valahogy mindig is "nyögvenyelősebben" ment, mint kellett volna. Az ellenkező nem tagjai ugyanis előszeretettel tartják meg maguknak a gondolataikat és az esetek túlnyomó többégében nem lehet arra számítani, hogy megosztják velünk, milyen ajándékra, meglepetésre is vágynának valójában karácsony alkalmával.🤦‍♀️🤷‍♀️

De mit is tehetünk akkor, ha a szóban forgó drága férfiembereknek még véletlenül sem áll szándékukban megkönnyíteni a dolgunkat? Oké-oké, egy jó kis körömpörkölt sem hangzik rosszul meglepetés gyanánt- elismerem - de az azért mégsem olyan... Ne aggódjunk, halkan megsúgom, nem kell túl messzire mennünk a megoldásért ebben az első ránézésre meglehetősen bonyolultnak tűnő, "karácsonyi ajándék férfiaknak" témában. Elég mindössze lehuppanni a számítógépünk elé vagy kicsit arrébb vonulni a telefonunk társaságában, és figyelmesen átböngészni a Bögreguru webáruház kínálatát.

Hogy miért is? 🥰

Gondoljunk csak bele... Kedvenc film, sportoló, idézet? Szívmelengető, vicces családi fotók? Hobbi? Hasfájós kacagással díjazott poénok? Humoros grafikák?

Ugye, hogy így már nem is olyan nehéz?😊 Nagypapánk, Édesapánk, Keresztapukánk, Párunk, Testvérünk, vagyis egyszerűbben: a megajándékozni kívánt személy kedvenceiből kiindulva már eszünkbe is juthat néhány ötlet.

Már csak egy a kérdés: Milyen tárgyon szeretnénk viszont látni a fejünkben imént megfogalmazódott ötletet?

Kisebb, de akár nagyobb lehetőségeink is akadnak

🤙Például a mindig magunkkal vihető kulcstartók, hogy bármikor ott lapulhassunk egy karnyújtásnyira a szerettünktől, készen állva arra, hogy ismét mosolyt csaljunk az arcára.

🤙Szuper ötlet lehet az egyedi falióra, melyre az irodában, műhelyben rápillantva mindig mi és a közösen eltöltött pillanatok idéződnek fel szerettünk gondolataiban.

🤙Unod már a szimpla képkeretbe bújtatott családi fotókat? Inkább valami érdekesebb megoldásra vágynál? Fényképes gránitlapjaink tökéletes választásnak bizonyulhatnak, s pompás díszei lehetnek bármely helyiségnek, szánjuk őket akárhová.

Termékeink bármilyen képpel elkészíthetőek, a nyomat minden esetben éles, élénk színű és tartós. A minták speciális nyomtatóval, tintával és hőprés használatával kerülnek a választott darabokra, az online szerkesztőben általában megálmodott módon.

Milyen egyedi ötletekkel várunk még?

Párna Notesz Napellenző
Kulcstartó Hűtőmágnes Plüss maci
Óra Tornazsák Fényképes gránit lap
Egérpad Tolltartó Karácsonyfadísz
Vászontáska Fényképes gránit lap Puzzle


Széles választékunkban garantáltan megtalálhatod minden férfi szerettednek a megfelelő ajándékot! Sokan nem is tudják, hogy szó szerint néhány egyszerű gombnyomással, milyen páratlan, egyedi karácsonyi ajándék készíthető férfiaknak.

Könnyítsd meg a dolgod a Bögreguru segítségével! Az év minden napján a rendelkezésedre áll hibátlan grafikáival, körültekintő munkájával, alapos szerkesztési lehetőségével és a precíz gyártással, hogy együtt valami újat, valami sokkal személyesebbet alkothassunk szeretteinknek!

De azért a pörköltet se feledd!🥘😋

Ajánlott blogok

 • Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

  Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

 • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

 • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

  ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

 • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek