Egyedi karácsonyfadísz

Egyedi karácsonyfadísz - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

A karácsonyi dísz fontos részét képezi az otthoni karácsonyi hangulatnak, éppen ezért arra gondoltunk, miért is ne lehetne még különlegesebb hangulatot teremteni velük?!

A kérdés már csak az, hogy "Hogyan?".

Személyre szabott díszeinkkel a karácsonyfa még egyedibbé válhat, vagy akár egy történetet is elmesélhet a különböző képek által, mint például a kapcsolatunk mérföldkövei, vagy egyedüli másmilyen darabként megbújva a megszokottak között bejelentheti a még titokban tartott pocaklakó érkezését, esetleg felteheti a nagy kérdést helyettünk, míg mi féltérdre ereszkedünk a szerencsés hölgyemény háta mögött, s előcsempésszük a gyűrűt a zsebünkből.👫👶💍

Annyi, de annyi lehetőség lakozik bennük, hiba lenne nem kihasználni azt, amit nyújtanak a kreatív ajándékozók számára. Bátran engedjük szabadjára a fantáziánkat, képzeletünket, ne hagyjuk, hogy bármi is gátat szabjon neki!

Műanyag gömbdíszeink mellett fa díszek is bővítik a kínálatunkat, többféle formakivitelben.

Fa díszek

Az egyedi karácsonyfadíszeket kérhetjük sima, egyszerű felirattal, már meglévő grafikával, saját fényképpel, vagy esetleg csillagtérképpel, mely a helyszín, és a dátum megadásával az aznapi égboltot ábrázolja majd.

Segítséget nyújtunk akkor is, ha bizonytalannak érzed magad és nem tudod elképzelni, hogyan is nézne ki az elkészült dísz. Az online szerkesztő segítségével pontosan láthatod, hogyan kerül rá a kép a díszre és kelti életre a karácsonyi hangulatot.

A nálunk vásárolt egyedi karácsonyfadíszek garantáltan szuper különleges ajándékok a család bármely tagja számára, barátoknak vagy kollégáknak, akár szívhez szóló vagy vicces díszről van szó.

Egyedi fényképes karácsonyfadísz

Webáruházunk célja, hogy minden vásárlónk elégedett legyen a megrendelt termékkel, ezért gondos odafigyeléssel, körültekintéssel dolgozunk a szerkesztéstől kezdve a gyártáson át egészen a csomagolásig. Ugyanez vonatkozik az ügyfélszolgálatunkra is, ahol igyekszünk minden kérdésre válaszolni és az esetleges kéréseket, módosításokat extra gyorsan jelezzük a grafikus kollégáink felé.

Valljuk, hogy minden esetben a vásárló boldogsága, elégedettsége az első. Karácsonykor azonban igyekszünk még több energiát belefektetni a munkánkba, hiszen mégiscsak a szeretet ünnepéről van szó, ahol nálunk a csalódottság teljes egészében elfogadhatatlan és nem létező fogalom!

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek