Fényképes párna rendelés

Fényképes párna rendelés - Bogreguru
Galambos Patrik

Személyre szóló ajándék ötletet keresel szeretteid számára, mellyel igazán örömet okozhatsz? Weboldalunkon számos egyedi párna típusból válogathatsz, találd meg a számodra és a meglepni kívánt személy számára legmegfelelőbbet!

Az egyedi párna különleges és praktikus ajándék lehet akár születésnapra: szüleidnek, nagyszüleidnek, párodnak, barátaidnak, kollégáidnak vagy bárkinek, akinek egy rendkívül személyes meglepetést szánnál, ezzel boldoggá téve őt, őket.

Amennyiben családodban, baráti körödben a baba érkezésére vártok, és egy igazán megható, emlékezetes pillanatot szeretnél varázsolni a szülök számára a baba születését követően, az egyedi párna a tökéletes választás babalátogatóra. Az egyedi fényképes párnán feltüntetheted a baba nevét, születésének idejét, méretét, súlyát, esetlegesen születésének helyét, illetve a legfontosabbat - amely az egyedi párna éke - a babáról készített első, kedves kis fotók egyikét. Garantáltan a Te ajándékod lesz a legfrappánsabb és legszívmelengetőbb meglepetés, így szem nem marad szárazon.

Az egyedi párna csomagolásának módja:

Az általunk forgalmazott egyedi párnák mind kézzel készülnek. A fényképes párna rendelés leadása után, a kiválasztott grafika egy speciális tinta és készülék által kerül nyomtatásra, majd az azt követő előkészületeket elvégezve, az egyedi párnát szublimációs gép segítségével készítjük el.

Fényképes párna rendelés

 

Miután megvalósítottuk fényképes párna rendelésed, már csak az alapos, precíz csomagolás van hátra feladatunkként, hogy eljuttassuk Hozzád a szuper különleges, szeretteidnek szánt meglepetést. A nálunk vásárolt fényképes párna rendeléssel még spórolhatsz is, hiszen a párna töltetét ajándékba adjuk a huzathoz. A megérkezett egyedi párnával további teendőd nincs, mivel tőlünk ajándékozásra készen kapod.

Mennyire tartós az általunk készített egyedi párna?

A szublimációs technikának köszönhetően a kívánt grafikát a huzatra sütjük, így nem kell attól tartanod, hogy pár mosást követően az egyedi párna színe kifakul, elhalványodik. 

Miért a legjobb döntés az, ha nálunk vásárolsz?

Grafikusaink precíz és profi munkát végeznek, továbbá több éves tapasztalatunknak köszönhetően megannyi elégedett, visszatérő vásárlót tudhatunk magunkénak. Biztosítjuk a gyors kiszolgálást, így az adott ünnepre, eseményre kezedben tarthatod a fantasztikus, személyre szabott fényképes párnádat.

Ajánlott blogok

 • Top 10 DIY karácsonyfadísz tároló ötlet

  A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek

 • Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

  Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

 • Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!

  Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!

 • Hogyan készítsünk személyre szabott karácsonyi díszeket?

  Hogyan készítsünk személyre szabott karácsonyi díszeket?