Valentin napi ajándék nőknek

Valentin napi ajándék nőknek - Bogreguru
Galambos Patrik

Valentin nap - egy nap, ami csak a szerelemé, szerelmeseké, leszámítva természetesen az évfordulótokat, ami szintén a Tiétek és a szerelmeteké.

Tény és való, hogy az idő előrehaladtával egyre nehezebb újabb és újabb ajándékkal előrukkolni a kedvesünknek, arról nem is beszélve, hogy szinte még alig múlt el karácsony, mi pedig ismét törhetjük a fejünket, hogy vajon mivel lephetjük meg szívünk választottját. Sokakban felmerül ilyenkor az utazás lehetősége, egy közös kikapcsolódás, ahol csak egymásra fókuszálhatnak, kizárva minden zavaró tényezőt, egy kis wellness, stb, viszont valljuk be, az ilyen ajándék nem minden esetben kompatibilis a pénztárcánk tartalmával. Olykor hiába szeretnénk valami drágább ajándékkal kedveskedni, egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak.

Azonban nem is kell nagy ajándék ahhoz, hogy boldoggá tegyük a kedvesünket. Hatalmas tévhit az, hogy a drágább ajándék mindig jobb, s erre feltehetően csupán mi magunk stresszelünk rá, míg a párunk semmi nagyobb értékű dolgot nem vár el, csak egy kis figyelmességet - kivéve persze talán azt a bizonyos eljegyzési gyűrűt, amit már oly régóta pedzeget!😃

Ilyenkor mindig jó megoldás lehet egy emlék a korábbi utazásaitokról, különböző együtt átélt nagy mérföldkövekről, mint például az első találkozásotok dátumáról, a napról, amikor hivatalossá vált a kapcsolatotok, az eljegyzésetek napjáról, vagy épp magáról az esküvőről.

Ha még így sincs meg, mit szeretnél, akkor sincs semmi gond! Hadd segítsünk néhány tippel!

Lássuk, szerintünk mi a legjobb Valentin napi ajándék nőknek, csak hogy néhányat említsünk

Csillagtérképes várna

Ha rögtön a közös kis történetetek legelején kezdjük, és valami olyannal szeretnéd meglepni életed szerelmét, amely a legeslegelső találkozásotokhoz kapcsolódik, akkor az egyik legkülönlegesebb választásnak a csillagtérképes ajándék bizonyulhat.

De mi is ez valójában?

A csillagtérképes termékek kiválasztását követően lehetőséged van megadni a pontos dátumot és helyszínt, melyek segítségével a program automatikusan legenerálja az aznapi égboltot, s a szemed elé tárja, hogy milyen is volt az égbolt felettetek azon a páratlan napon.

Négyféle stílusú térképből választhatsz, a felirat személyre szabható, illetve a betűtípusból is bőven áll rendelkezésedre néhány.

____________________________

Plüss mackó

Ha gyakran vagytok távol egymástól, célszerű lehet valami olyat ajándékozni, amelyet párod helyetted ölelgethet, míg Te távol vagy. Ilyen lehet egy párna vagy egy pihe-puha, aranyos kis plüss mackó, természetesen egyedi fényképes kivitelben, akár plusz felirattal ellátva.

Igen, jól olvastad, nem csak csillagtérképes párnák közül választhatsz, hanem számtalan más, már meglévő grafika közt válogathatsz, sőt, a legtöbb termékünk esetében lehetőséged van arra, hogy Te magad szerkeszd meg a kiválasztott ajándéktárgyra kerülő mintát.

Válassz ki egy fényképet, töltsd fel, igazítsd a szerinted legjobb helyre, és kész is! Ha felirattal szeretnéd, az sem vesz több időt igénybe. Ez a módszer különösen ajánlott akkor, ha türelmetlen vagy, vagy időszűkében szenvedsz és nincs időd, kedved arra, hogy átböngészd a széles kínálatunkat.

____________________________

Vászontáska

Amennyiben a kedvesed nem épp egy otthonülő fajta, a párna és a maci valószínűleg nem feltétlen a legjobb meglepetés a számára. Ilyenkor talán érdemesebb valami olyanban gondolkodni, amely akkor is vele lehet, mikor az esetek többségében házon kívül tartózkodik.

Ekkor jöhet szóba például többek közt a kulcstartó, melyet akár a táskájára, pénztárcájára, kocsikulcsára is ráapplikálhat, vagy egy vászontáska, amit csak feldob a vállára és bárhová magával vihet, és még jó hasznát is veszi a hétköznapokban.

____________________________

Egyedi bögre

Ha szeretnél a munkahelyén is mosolyt csalni az arcára nap, mint nap, akkor a bögre egy tuti választás! Gondolj csak bele, egy nehéz napon milyen jó lehet egy olyan bögréből kortyolgatni a teát, kávét, amelyről egy boldog pillanatotok emléke köszön vissza! Véleményünk szerint egy rosszabb pillanatban már-már élet-, vagy állásmentő lehet.
A fehér bögréink mellett megtalálhatók a kínálatunkban különlegesebb darabok is, mint a csillámos, illetve mágikus bögrék.

Na, de mitől is mágikusak?

A mágikus bögrék alapjában véve fekete színűek, s csak akkor fehérdenek ki és fedik fel a rajtuk lévő mintát, ha forró folyadékot töltünk bele. Ebben rejlik a varázsa.

____________________________

Egyedi fényképes gránitlap

Ha inkább otthoni kiegészítőket keresünk, mert az eddig felsoroltak még mindig nem nyerték el a tetszésünket, a hűtőmágnes, a gránitlap és a falióra az, ami megoldhatják a problémánkat.

Habár a hűtőmágnes elég pici ajándék, annak, aki előszeretettel gyűjti őket, vagy díszíti a hűtőszekrényét különféle családi, személyes képekkel, jó ajándék lehet. Vagy annak, aki sűrűn megéhezik, mert ő biztosan gyakran látja majd.😃

A falióra amellett, hogy hasznos, még helytakarékos is, hiszen nem vesz el helyet sehonnan, egyediségének köszönhetően pedig mégis mutatós és klassz dekorációja, díszítőeleme a lakásnak. Csak úgy vonzza a tekintetet.

Ha nem akarsz a fényképek kinyomtatásával és a megfelelő képkeret kiválasztásával bajlódni, egybe letudhatod, ha egyedi gránitlapot rendelsz. Két legyet üthetsz egy csapásra, s közben még különlegesebbé varázsolhatod egy szívhez szóló felirattal.

____________________________

Páros póló

Párod már régóta nyúz azzal, hogy legyen valami páros dolgotok? Szerencséd van, mert kínálatunkban megtalálhatók páros pólók is, így végre rászánhatod magad arra, hogy eleget tégy a kérésének es boldoggá tedd ezáltal.

A pólóra kerülő mintát szintén Te szerkesztheted meg, és formálhatod önmagatok képére, hogy minél inkább olyan legyen, mint amilyenek Ti magatok is vagytok!

Egy nőt boldoggá tenni könnyű.

Elég, ha szereted Őt, odafigyelsz rá és érezteted vele, hogy igenis fontos a számodra. Nem kell neki csilivili ékszer, drága utazások, hiszen úgysem a hely számít majd neki, hanem az, hogy veled lehet, illetve, hogy mit tettél vele, érte, amikor veled volt. Hidd el, nem arra fog emlékezni, hogy vettél neki egy táskát többtízezer forintért, hanem arra, hogy meglepted egy finom vacsorával otthon, gyújtottál pár gyertyát, és adtál neki valami figyelmes, személyes ajándékot.

Kellemes Valentin napot Mindenkinek!

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek