Egyedi nyomtatható bögre – a tökéletes ajándékötlet mindenkinek

Egyedi nyomtatható bögre – a tökéletes ajándékötlet mindenkinek - Bogreguru
Viktória Keller

Biztos ismerős az a szituáció, amikor már több órája pásztázod a bevásárlóközpontok kirakatait, boltról boltra körbejárod az épületet keresve a tökéletes ajándékot, de mindhiába.

Végső elkeseredésedben pedig el kezded bújni az internet világát, hátha ráakadsz arra az EGY ajándékra, amiben benne van minden. És ekkor még közel sincs vége, hiszen miután nagy nehezen megtalálod a megfelelő ajándékot, szembesülnöd kell a hosszú átfutási idővel és az olykor méregdrága szállítási díjjal.

Az ajándék vásárlás sokszor nehéz feladat pláne akkor, ha valami igazán különleges ajándékkal szeretnénk meglepni szeretteinket. Szerencsére az égiek velünk vannak, és feltalálták a nyomtatható bögre technológiáját, amelyet örömmel adtak át az utókornak. Ezzel pedig a Bögreguru lelkes, ifjú csapata szent küldetésének tekinti, hogy megszabadítsa a világot az unalmas, közhelyes ajándékoktól.

Jelszó: egyedi

Alapvető gondolatunk az, hogy mindenki megtalálja a neki tetsző ajándékot, amit a saját ízlése alapján formálhat. A legtöbb nálunk elérhető minta szerkeszthető egyedi névvel és fényképpel. Nyomtatható bögréinket szublimációs technikával készítjük, így a minta tartós, nem kopik. Igyekszünk vásárlóink minden igényét figyelembe venni, így például a diszkrét, jelzés mentes csomagolás sem jelent problémát.

Nyomtatható bögre

Te megálmodod, Mi elkészítjük!

A nyomtatható bögre mintákat folyamatosan bővítjük az igényeknek és a trendeknek megfelelően, így nagy az esély arra, hogy nálunk megtalálod az éppen aktuális kedvenc figurádat, sorozatodat stb. Ha pedig valami másra vágynál csak mond el grafikus kollégáinknak az elképzeléseidet. Egyedi kérések alapján a bögrékre kérhetsz egy, vagy akár több képet is, egyedi nevet, illetve feliratot is. Ezen kívül pedig kiválaszthatod a felirat színét, betűtípusát, elhelyezkedését is.

Kiváló ajándékötlet bárkinek

De tényleg bárkinek, bármilyen alkalomra! Kínálatunkban találsz karácsonyi, húsvéti, Valentin napi mintákat, de a népszerű videójátékoktól kezdve a mókás feliratokon át, mindent (IS) megtalálsz. A standard fehér nyomtatható bögrén kívül választhatsz mágikus bögrét is, ami hő hatására fedi fel a mintát. Ráadásul kérheted szülinapos, vagy karácsonyi belső dekorációval ellátott bögrére is. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük és grafikusaink naphosszat azon dolgoznak, hogy elkészítsük a tökéletes ajándékot akár Neked is! 

Nézz körül, és fogadd örökbe a legújabb kedvenc bögrédet! ;) 

https://bogreguru.hu/collections/bogre-1 

Ajánlott blogok

  • Top 10 DIY karácsonyfadísz tároló ötlet

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek

  • Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

    Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

  • Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!

    Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!