Egyedi bögre készítés

Egyedi bögre készítés - Bogreguru
Galambos Patrik

Egyedi bögre készítés

Ha szeretnél egy egyedi bögrét akkor a legjobb helyen jársz! Szuper grafikákkal várunk webáruházunkban. Saját fotóddal ellátott bögrét, és feliratokkal díszített bögréket is készítünk, a Te elképzelésed alapján.

A legnépszerűbb nyomtatott bögréink több verzióban elérhetőek: kérhetsz rá 1 vagy akár 4 képet is, sőt az általad megadott felirattal még inkább személyre szabhatod a terméket. Ha a kínálatban nem találtad meg a számodra tetsző alapot, van lehetőség teljesen egyedi elképzelések megvalósítására is.

Sőt az alap bögre is variálható! Kérheted sima fehér prémium bögrére, hőre változó mágikus bögrére, szülinapi belsővel ellátott, valamint belül karácsonyi mintával díszített alapra is.

Milyen bögréket találsz nálunk?

 • Gamer stílusú bögrék a legnépszerűbb játékok mintáival díszítve. (pl. Roblox, Among Us, Minecraft, PubG, Fortnite, GTA, Plants vs. Zombies, Rocket League)
 • Design bögrék stílusos mintákkal. ( Családi csomagok, Vicces minták, Állatos, Star Wars-os, Szülinapos, Dinós, Feliratos)
 • Egyedi fényképes bögrék. ( Választható alapok: kerülhet színes, mintás keretbe a kép vagy simán csak a bögrére... a lehetőségek tényleg korlátlanok.)

És ami az egyik legjobb! Minden bögre kérhető egyedi felirattal, így teljesen személyre szabhatod őket az általad megadott szöveggel.

Szabad-e mosogatógépben tisztítani a bögréket?

A fehér, születésnapi vagy karácsonyi alapra készített bögréket nyugodtan lehet mosogatógépben is tisztítani. Sajnos a mágikus bögre a hőérzékenysége miatt sérülhet, illetve megkarcolódhat a bevonata, ezért csak kézzel mosogasd el.

Milyen képekkel tudunk a legjobban dolgozni?

Minél nagyobb felbontású és éles képekkel lesz a legszebb a végeredmény. Ha egy picit sötét vagy éppen túl világos a kép nem gond, valamennyit tudunk rajta javítani. Amennyiben mégsem megfelelő a kép minősége, minden esetben visszajelezzük vásárlóink részére, így van lehetőség a kép módosítására.

Kinek ajánljuk az egyedi fotós bögréinket?

Szuper ajándék férfiaknak és nőknek minden alkalomra...legyen szó karácsonyról, húsvétról, születésnapról vagy névnapról - Nálunk biztosan találsz az alkalomhoz illő bögrét.

Igyekszünk gyorsan dolgozni, a szállítási idő általában max. 3-4 munkanap. Ha vészhelyzet van és az utolsó pillanatra hagytad az ajándék rendelést, soron kívül előre tudunk venni 1-1 rendelést. Kérlek, ilyen esetben e-mailben vagy telefonon jelezd az ügyfélszolgálat részére a problémát.

Ajánlott blogok

 • Top 10 DIY karácsonyfadísz tároló ötlet

  A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek

 • Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

  Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

 • Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!

  Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!