Fényképes bögre készítés

Fényképes bögre készítés - Bogreguru
Galambos Patrik

Fényképes bögre készítés

Ha szeretnél a saját fotóddal ellátott bögrét, akkor a legjobb helyen jársz! Egyedi fotókkal díszített bögréket készítünk, a Te elképzelésed alapján.

A legnépszerűbb nyomtatott bögréink több verzióban elérhetőek: kérhetsz rá 1 vagy akár 4 képet is, sőt az általad megadott felirattal még inkább személyre szabhatod a terméket. Ha a kínálatban nem találtad meg a számodra tetsző alapot, van lehetőség teljesen egyedi elképzelések megvalósítására is.

Sőt az alap bögre is variálható! Kérheted sima fehér prémium bögrére, hőre változó mágikus bögrére, szülinapi belsővel ellátott, valamint belül karácsonyi mintával díszített alapra is.

Szabad-e mosogatógépben tisztítani a bögréket?

A fehér, születésnapi vagy karácsonyi alapra készített bögréket nyugodtan lehet mosogatógépben is tisztítani. Sajnos a mágikus bögre a hőérzékenysége miatt sérülhet, illetve megkarcolódhat a bevonata, ezért csak kézzel mosogasd el.

Milyen képekkel tudunk a legjobban dolgozni?

Minél nagyobb felbontású és éles képekkel lesz a legszebb a végeredmény. Ha egy picit sötét vagy éppen túl világos a kép nem gond, valamennyit tudunk rajta javítani. Amennyiben mégsem megfelelő a kép minősége, minden esetben visszajelezzük vásárlóink részére, így van lehetőség a kép módosítására.

Kinek ajánljuk az egyedi fotós bögréinket?

Szuper ajándék férfiaknak és nőknek minden alkalomra...legyen szó karácsonyról, húsvétról, születésnapról vagy névnapról - Nálunk biztosan találsz az alkalomhoz illő bögrét.

Igyekszünk gyorsan dolgozni, a szállítási idő általában max. 3-4 munkanap. Ha vészhelyzet van és az utolsó pillanatra hagytad az ajándék rendelést, soron kívül előre tudunk venni 1-1 rendelést. Kérlek, ilyen esetben e-mailben vagy telefonon jelezd az ügyfélszolgálat részére a problémát.

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek