Az egyik legszórakoztatóbb ajándék: Egyedi fényképes puzzle

Az egyik legszórakoztatóbb ajándék: Egyedi fényképes puzzle - Bogreguru
Galambos Patrik

A legtöbb ember, ahogy felnő, rádöbben arra, hogy ajándékot nem csak kapni, hanem adni is jó. Ilyenkor próbálunk törekedni arra, hogy szeretteinket valóban olyan dologgal lepjük meg, mely majd örömöt fog okozni számukra. Egy szépen becsomagolt ajándék kibontása pedig nem csak az ajándékot kapó, de az adó fél számára is sok izgalmat tartogat. Ilyenkor derül ugyanis ki az, hogy valóban sikerült-e tökéletes ajándékot vásárolnunk az illetőnek.

Mindenkinek van valami hobbija. Van, aki imád filmeket nézni, van aki focizik, és van aki imádja a kreatív dolgokat. A Puzzle minden ember életében megjelenik, bár léteznek azok az emberek, akiknek egyszerűen nincs türelmük hozzá, ám sokan imádnak kirakózni még felnőtt korukban is. Egy egyedi fényképes puzzle tökéletes ajándék lehet, hiszen az illető, aki kapja jól is szórakozhat, amíg kirakja, ezután pedig ez a kép igen jól fog mutatni a nappali falán, vagy éppen a hálószobában.

A kirakózás tökéletes szórakozás lehet az egész család számára!

Keressünk egy olyan fotót, mely igazán jól sikerült, és egy kellemes közös emléket idéz fel majd az illető számára. Ha igazán kreatívak vagyunk, akkor készíthetünk olyan puzzle-t, melyen az egész család rajta van, vagy akár egy nagyobb baráti társaság jelenik meg rajta, így mókás lesz a tagok különböző testrészei között válogatni, míg megtaláljuk az összes összeillő darabkát. A szív alakú fényképes puzzle a bogreguru.hu oldalon ingyenes grafikai szerkesztéssel elérhető, csupán a kedvenc közös fényképünket kell hozzá feltöltenünk.

Kirakót ajándékozni azért szuper ötlet, mert ezzel a meglepetéssel garantáltan kihívjuk az illetőt egy játékra. Ahhoz hogy a közös képben tudjon gyönyörködni mindenképpen ki kell raknia az egész kirakót, mely nem biztos hogy rövid időn belül sikerülni fog számára. A szórakozás azonban a vacsora után garantált lesz! Egy egyedi, fényképes puzzle kirakása kitűnő, és hosszan tartó szórakozás lehet akár az egész család számára. Ezeken a kirakókon pedig valójában bármilyen képet meg tudunk jeleníteni. Legyen egy közös kép a barátainkkal, egy családi fotó, vagy éppen legyen egy fotó a család kis kedvencéről, akit mindenki imád, vagy egy kedvenc zenekar, esetleg focicsapat. Ebben csak a képzelet szabhat határt számunkra!

Ajánlott blogok

  • Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

    Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó