Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára
Galambos Patrik

Ahogy közeledik az Anyák Napja, mindig felmerül a kérdés: mivel lephetnénk meg az édesanyánkat vagy a fontos nőt az életünkben, aki anyaként áll a szívünkhöz oly' közel? Az ajándékok közötti választás gyakorta igen nehéz lehet, hiszen mindannyian szeretnénk valami személyeset, értékeset adni, ami valóban kifejezi a szeretetünket és hálánkat, ugyanakkor nem szeretnénk beleesni a klisékbe sem.

Ebben a blogbejegyzésben olyan ajándékötleteket szeretnénk megosztani veletek, amelyek garantáltan meghatók és személyre szabottak, ráadásul nem a megszokott sablonokhoz nyúlnak. Ezek az ajándékok nem csupán tárgyak, hanem emlékek és érzelmek is, melyek örökre megmaradnak.

Ha szeretnél picit Te is elrugaszkodni a tipikus virág-csoki kombótól, itt a lehetőséged, hogy valami igazán maradandóval okozz meglepetést!

Ajándékok Anyák napjára

Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  1. Egyedi fényképes bögre vagy párna: Képzeld el az arcát, kedvenc családi pillanatokat vagy vicces emlékeket egy bögrére vagy párnára nyomtatva! Ez a gesztus minden reggel mosolyt csal majd az arcára, és emlékezteti őt a szeretetre, amit kap.

    Mit érdemes tudni róluk?
    • Bögréink kaphatók fehér, mágikus és születésnapi verziókban. A mágikus bögréinken egy különleges fekete bevonat van, mely ezáltal elrejti a rákerült mintát, feliratot, és csak akkor fedi fel ezeket, ha forró folyadékot töltünk bele. A születésnapi bögrénk pedig kívül fehérek, belül azonban születésnapi felirattal ellátottak.
    • Párnáink fehér, fekete verzióban érhetők el, illetve a legújabb termékünk a Fullprint párnák, melyeken a rájuk kerülő minta a párna egészét befedi. A huzat mellé párnabelső is jár minden esetben! 
  2. Személyre szabott falióra: Egy olyan óra, melyet speciálisan az ő stílusára és ízlésére szabtunk. Képekkel, idézetekkel, vagy akár a család neveivel díszítve, ez az óra mindig emlékeztetni fogja őt az idő múlására és a fontos pillanatokra.
    18 cm és 30 cm-ben érhetők el a webáruházunkban!

  3. Egyedi póló: Ha az édesanyánk szereti a divatot, vagy csak szeretnéd, hogy mindenki lássa, mennyire büszke vagy rá, akkor egy személyre szabott póló a közös képeitekkel, vagy egy aranyos felirattal kiváló választás lehet. De akár egy vicces idézettel vagy a családi nevekkel díszített ruhadarab is mindig emlékeztetni fogja őt arra, milyen fontos helye van az életedben.
    Számos színben és méretben kaphatók, S-től egészen az XXXL-ig. Választható színek: fekete, fehér, szürke, rózsaszín, kék, türkiz, piros.

  4. Egyedi falikép: Készítsünk egyedi fotókollázst, mely tele van közös emlékekkel és pillanatokkal. Ez a megoldás nemcsak személyes, de rendkívül érzelmes is, hiszen együtt nézhetjük át az emlékeket, és újra átélhetjük azokat a csodálatos pillanatokat, amiket együtt töltöttünk az elmúlt évek során.
    Egy képes, több képes, feliratos, vagy bármi más, nálunk jó eséllyel találsz az ízlésednek, elképzelésednek megfelelőt, hiszen rengeteg stílussal találkozhatsz!
    A4 és A3 méret, fekete és fehér keret közül választhatsz.

  5. Személyre szabott vászontáska: Melyik hölgy ne örülne egy ízléses, extrán egyedi vászontáskának? Tervezd meg, vagy válassz a már meglévő darabok közül, és lepd meg vele az édesanyádat!
    Ha tetszik az ötlet, de nagyobb változatban szeretnéd, akkor a strandtáskáink lesznek a tuti befutók!

  6. Szuper különleges kulcstartó, hűtőmágnes: Ha már megvan, mit szeretnél, de azért még hozzácsapnál egy kis apróságot, akkor egy aranyos, jópofa kulcstartóval vagy hűtőmágnessel nem nyúlhatsz mellé.

Mindezek csupán példaként szolgálnak a sok személyes értékkel teli meglepetések közül Anyák napjára. Ezeken felül számos más termék közül válogathatsz kedvedre a kínálatunkban.

Ne gondold túl! Fejezd ki egyszerűen a szereteted és hálád édesanyád, nagymamád, vagy a fontos nők felé az életedben! És ne feledd, az igazi érték a szeretetben és az emlékekben rejlik, így minden apró gesztusnak nagy jelentősége lehet.

Reméljük, ezek az ötletek segítenek Neked megtalálni az ideális ajándékot Anyák Napjára, és hogy az ajándékozás öröme mindkettőtöket jó érzéssel tölt majd el!

Ajánlott blogok

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek