Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek
Galambos Patrik

Noha a szerelem nem csak egyetlen napon van jelen az életünkben, mégis hosszú-hosszú évek óta ünnepeljük a szerelmet Február 14. napján, galád módon elvéve a reflektorfényt az ekkor nevük napját ünneplő Bálintoktól és Valentinektől.

Ezen a jeles napon sokan előszeretettel ünnepelnek virággal, közös vacsorával, hiszen ezek a legegyszerűbbnek tűnő, már-már megúszósnak mondható ötletek nem igényelnek túl sok időt és energiát, mégis nagy mosolyt, kellemes élményt tudunk szerezni magunknak és a párunknak egyaránt.

De mi lenne, ha egy kicsit tovább is látnánk ennél?

A parfüm, a különféle ruhaneműk, kiegészítők, és egyéb, a szerelemhez és az adott kapcsolathoz valójában nem is igazán köthető dolgok talán ebben az esetben nem a legjobb választás a számunkra. Valentin napon határozottan jobb egy icipicit szerelmesebb oldalunkat megcsillogtatni, és olyan ajándékkal meglepni a kedvesünket, mellyel valószínűleg Ő maga sem számolt.

A Bögreguru egyedi, személyre szabható termékei még sosem okoztak csalódást egy megajándékozott számára sem, hiszen jól tudható, mennyire szívből szóló, kedves ajándék, bárkitől is kaptunk, bármilyen alkalomra. Mindig a szándék, és a közvetíteni kívánt érzelem és mondandó a legfontosabb, de emellett persze nem elhanyagolható az ajándék megfelelő minősége sem, hogy ne fölöslegesen költsük a pénzünket, és ténylegesen olyan minőségű ajándékot adhassunk, amilyet szeretnénk.

Ha még ezek után is bizonytalan vagy, hadd mutassuk meg, hogy véleményünk szerint melyek a legjobb Valentin napi ötletek a szerelmednek!

Kezdjük a limitált darabszámban elérhető, extra egyedi termékeinkkel

  1. Egyedi LED lámpák

LED lámpa 

Személyre szabható, tökéletes ajándék bármely alkalomra, akár saját magadnak is, az otthonod díszítése érdekében.
A lámpa két részből áll: egy fa talpazatból, amiben egy fehér LED szalag fut, illetve egy plexi lap, amire speciális eljárás segítségével kerül rá a kép vagy felirat.
A lámpát USB-vel lehet csatlakoztatni a töltőfejhez (a töltőfej nem tartozék).

 

  1. Egyedi fényképes filmtekercs kulcstartók 8 fotóval

 Filmtekercses kulcstartó

Egyszerű ugyanakkor nem mindennapi. Kulcstartóink közül határozottan a filmtekercses kulcstartó a legkülönlegesebb. Válaszd ki a kedvenc közös képeiteket, és vigyétek magatokkal mindenhova!
A kulcstartó mérete feltekercselve: 5x6 cm, valamint kulcskarikával együtt érkezik meg hozzád. Kihúzva a képek egy nagyjából 5 cm széles és 18 cm hosszú filmre kerülnek rá, melyen a rákerülő nyomat tartós.

Most pedig térjünk át az állandó termékekre

  1. Egyedi párnák, vagy két darabos páros párnák

 Párna

A hozzávetőlegesen 40x40 cm-es párnáink minden esetben párnabelsővel érkeznek, hogy Neked erre már ne legyen gondod. A rájuk kerülő minta tartós, nem kopik még mosáskor sem!
Az egyedi párnák rendelése során bármilyen képet és szöveget választhatsz, így garantáltan különleges lesz a végeredmény! A szerkeszthető karakteres párnákat Te magad szabhatod olyanná, mint amilyenek Ti magatok is vagytok.
Érdemes tudni, hogy fekete, valamint kétoldalas párnák is bővítik a kínálatunkat.

 

  1. Faliképek

Falikép

Állíts össze egyedi, személyre szabott képeket a kedvenc fotóddal, csillagtérképpel, felirattal vagy szerkeszthető karakterekkel a tökéletes Valentin napi ajándékért a kedvesednek.
A nyomat mellé automatikusan jár a képkeret is, melyet két méretben és színben találsz a webáruházunkban. Színekben a fekete és a fehér opciókat éred el, méretben pedig az A3 és az A4 közül választhatsz.

 

5. Egyedi kulcstartók, vagy páros kulcstartók

Páros kulcstartóA kulcstartók jó megoldásként szolgálhatnak abban az esetben, ha szeretnél valami olyasmit ajándékozni a párodnak, amit mindig magával hordhat.
A páros kulcstartóink között találsz összeilleszthető darabokat is, melynek az egyik fele mindig Nálad lehet, ezzel jelezve, hogy Ti ketten bizony elválaszthatatlanul összetartoztok, s hogy együtt vagytok egy egész.

 

6. Egyedi puzzle

Puzzle Valentin napra 

Ha egy kis játékosságot vinnél az ajándékozásba, válassz puzzlet! A képeket természetesen itt is Te magad adhatod meg, valamint a felirat - korlátozott karakterszámmal - is Rajtad áll!
A puzzle dobozzal együtt érkezik, melyre a kész termék képe kerül, éppen ezért, ha nem szeretnéd, ha kedvesed még idő előtt meglátná, mit is rejt a kirakós, érdemes kiszedni a dobozból, vagy lefordítani azt, és úgy kibontani, hogy még véletlenül se lássa meg a doboz mintás oldalát.

 

7. Falióra

Falióra 

Díszítsd szerelmed otthonát egy faliórával, melyre a közös képeitek, saját felirat, vagy csillagtérkép kerül - utóbbi egy számotokra különleges dátum alapján készül.
A számlap fekete és fehér verziókban kérhető, és ami a legjobb, többféle stílus közül választhatsz! Falióráink két méretben érhetők el; 18 cm és 30 cm.

 

8. Egyedi pólók

póló

Kényelmes, jópofa és praktikus ajándék. Pólóink DTF technológiával készülnek, így a rájuk kerülő nyomat tartós. Többféle színben, számos méretben elérhető, ezáltal mindenki megtalálhatja a saját magának, illetve a párjának megfelelő méretet, akár hölgy, akár úriember az illető. 

9. Egyedi pólós plüss figurák

Plüssök egyedi pólóval

Nyuszi, bárány, és maci alapokból választhatsz, melyek pólójára úgyszintén kerülhet saját felirat, fénykép, vagy választhatsz a már meglévők közül az oldalunkon.
Egy imádnivaló plüssel nem nyúlhatsz mellé!

Reméljük segítségül szolgáltak a tippjeink a Valentin napi ajándék vásárláshoz, illetve azt is, hogy sikerül a lehető legjobb ajándékkal meglepned a kedvesedet!

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek