ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó
Galambos Patrik

Téged is elvarázsol a régi filmek hangulata?🎬

Te is azok közé tartozol, akik imádják a filmeket és szeretik kifejezni egyedi stílusukat? Amennyiben igen a válaszod, ezek a kulcstartók neked szólnak!

Most néhány egyszerű lépéssel megalkothatod a sajátodat a Bögreguru 8 fotós filmtekercses kulcstartójával! Kompakt, egyedi, s nem csak stílusos kiegészítője lehet a mindennapi életednek, de egy kis nosztalgikus bájjal is gazdagíthatja a saját, vagy szeretteid hétköznapjait. Kényelmes és könnyű, így a kézzelfogható emlékeid mindig nálad lehetnek.
Nem csupán esztétikusak, hanem rendkívül praktikusak is. Könnyűek, strapabírók, és kényelmesen elférnek a zsebedben, vagy a táskádba rejtve, bármilyen apró méretű is legyen az.

Adj egy kis varázslatot a mindennapjaidhoz a kulcstartónkkal, és vidd magaddal kedvenc emlékeidet mindenhová! Az igazán régies hatás érdekében ajánljuk, hogy a képeket fekete-fehér, szépia, vagy bármilyen más, számodra szimpatikus filterrel ellátva láss hozzá a képek beillesztéséhez a termékadatlapon. A fotókat Te magad rendezheted el, tehát a sorrendet, illetve azt, hogy melyek kerüljenek egy oldalra, egymás mellé, stb, Te alakítod!

Különleges külsőjének köszönhetően - tekintve, hogy egy valódi filmtekercsre emlékeztet, - garantáltan felkelti a kíváncsiságát és tetszését minden figyelmes, érdeklődő szempárnak. De úgy gondoljuk, ez nem is meglepő, és nem is lehet hibáztatni érte senkit.😉

A Bögreguru csapata már a kezdetektől fogva nagy figyelmet fordít a termékek minőségére, mely a beküldött képek jó minőségével csak még inkább fokozható. Fontos, hogy mindig éles, jó minőségű képeket tölts fel, hiszen ezáltal a végeredmény egy sokkal szebb, minőségibb összképet ad majd!

A termék főbb jellemzői:

  • A kulcstartó mérete feltekercselve 5x6 cm.
  • Kihúzva a képek egy nagyjából 5 cm széles és 18 cm hosszú filmre kerülnek rá.
  • Oldalanként 4-4 fénykép feltöltése szükséges a termékhez.
  • A nyomat tartós.
  • Kulcskarikával együtt érkezik.

Filmtekercses kulcstartó 8 fényképpel

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek