Apák napi egyedi bögre

Apák napi egyedi bögre - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Az elődik az Apák napjára. Számtalan lehetőség van, hogy kifejezzük szeretetünket illetve tiszteletünket az édesapáink iránt ám az idő előrehaladtával ez a szám egyre csökken. Cégünk a Bögreguru azon van, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes ajándékot a szerette számára. Jellegzetes termékeink között megtalálható egy örök klasszikus mégis hasznos teljesen egyedire formálható ajándéktárgy, amelyről lentebb lehet hosszabban informálódni.

Általános tudnivalók/érdekességek az egyedi bögrékről:

Az általunk forgalmazott  kerámia bögre 3dl űrtartalmú, felülete egyenletes, kialakítását tekintve puritán, letisztultságot közvetít.A nálunk gyártott egyedi bögrék szublimációs eljárással továbbá hőprés segítségével készülnek. A minta átvitelét a papírról a bögrére a fentebb említett kémiai folyamat teszi lehetővé, speciális tinta és papír hozzájárulásával. Más transzfer folyamatokkal ellentétben a minta nem csak a bögre felületén jelenik meg hanem bekerül az alapanyag apró réseibe ami által ellenállóbb és tartósabb lesz. A nyomtatott kép minősége megegyezik az eredetileg a papíron látható képével. A színek élénkek és valósághűek, a formák jól kivehetőek. A felhozatal változatos, választható akár csillámos, fém, műanyag és végül de nem utolsó sorban hőre változó vagy ahogy mi hívjuk "mágikus" bögre is. A csillámos bögre rózsaszín, arany és ezüst színekben érhető el. Egy speciális bevonatnak köszönhetően a mágikus bögre fekete és a rányomott minta magas hőmérséklet hatására válik fellelhtővé a fehér alapszínű terméken. 

Előnyei:

Az Apák napi egyedi bögrék számos előnnyel rendelkeznek, többek között kifejezetten édesapák számára készülnek. Megörökíthető általa akár egy meghitt családi pillanat, esetleg egy humoros momentum vagy néhány kedves szó illetve jókívánság is. A lehetőségek száma végtelen. Az emblémázás technológiájából eredően tartós és kiváló minőségű teljesen valószerű képeket lehet megjeleníteni a bögrén, amely ellenáll számos viszontagságnak. Méretét tekintve helytakarékos, szinte bárhol tárolható illetve kompakt. Minden terméket kiemelkedő figyelemmel kezelünk, és kimagasló körültekintéssel járunk el felettük, mégis megfizethetőbb mint a többi egyedi kézzel készített termék ami a piacon fellelhető. A termék színvonalán azonban nem ront a kedvező ár, tehát kifogástalan ár-érték aránnyal rendelkezik. Tárolható benne forró- és jéghideg folyadék is ebből következik, hogy mikrózható illetve igény esetén hűtőben is tartható.

A legkimelkedőbb előnyök:

  • Könnyen tisztítható
  • Tartós
  • Praktikus, hasznos
  • Megfizethető
  • Személyreszabható

Hátrányok:

Bár az Apák napi egyedi bögrék kifogástalanok hiszen az apák tökéletesek, mégis van néhány dolog amire érdemes odafigyelni a használatát követően. Nagyon törékeny emiatt a tárolásánál, szállításánál célszerű körültekintően eljárni. Napfény hatására a kép fakulhat ezért fénytől védett helyen érdemes megőrizni.

Tisztítása:

A termék kifejezetten jó hőelosztásának köszönhetően alkalmazkodik a szélsőséges hőmérsékletekhez ebből kifolyólag nem csak manuálisan hanem mosogatógében is mosható. Tisztítható vegyszerrel/mosogatószerrel de az otthonunkban fellelhető természetes és környezetbarátabb anyagokkal is elérhetjük a kívánt  végeredményt. Anyagából kifolyólag foltálló ezenfelül nem szívja be a tisztítószerek okozta kellemetlen szagokat. A rányomtatott minta időtálló, minőségét nem befolyásolja a napi rendszerességű öblítés. A mágikus bögre a többivel ellentétben csak manuálisan tisztítható illetve előnyős előrelátóan kezelni ugyanis dörzsölés hatására lekophat róla a bevonat és elvész a "varázs".

Minden csomag díszdobozban kerül feladásra így ajándékozásra készen kerül kézbe. Házhozszállítással már 1-2 munkanap alatt megérkezik.

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek