Fényképes bögre rendelés menete

Te is gondoltál már arra, milyen klassz lenne a kezedben tartani egy egyedi, saját fényképekkel díszített bögrét és abból kortyolgatni a forró kávét vagy teát? Nálunk rengeteg stílus közül választhatsz, minden alkalomra megtalálva a tökéletes darabot. Az extrán széles választéknak köszönhetően bárkinek megtalálhatod a legjobb ajándékot!

Bizonytalan vagy abban, hogy vajon mennyire is lehet bonyolult a fényképes bögre rendelés menete? Most segítünk erre választ kapni!

Fényképes bögre rendelés menete

1.Válaszd ki az alapot!

Kétség kívül, ez az egész folyamat legnehezebb, legidőigényesebb része. Ha ezen túl vagy, felgyorsulnak az események. Az 1-13 fényképes bögréink mellett vannak feliratos vagy épp különféle grafikákkal ellátott darabok is, melyeket szintén érdemes szemrevételezni.

2.Mágikus, születésnapi, vagy fehér?

Amennyiben felkínálunk olyan opciót az adott terméknél, hogy "választható bögrék", kiválaszthatsz az ott feltüntetett lehetőségek közül egyet.

A születésnapi bögréink esetében a bögre belsejében születésnapi feliratok láthatók. A mágikus bögre sajátossága pedig, hogy fekete bevonatának köszönhetően a rákerülő minta, fénykép vagy felirat mindaddig rejtve marad, míg forró folyadék nem kerül a bögrébe.

Bögréink 3 dl űrtartalmúak, mikrózhatók, illetve a rájuk kerülő grafika nem kopik. A fehér és születésnapi bögrék mosogatógépben moshatók és a grafika azonnal látható rajtuk. A mágikus bögréinkre kerülő fekete bevonat azonban sajnos nem karcálló, sérülhet, valamint mosogatógépben nem mosható.

Fényképes bögre rendelés menete 2.

3.Add hozzá a képeket!

Tölts fel annyi általad már előre kiválasztott képet, ahány lehetőséget felkínál az oldal. Ügyelj arra, hogy az álló és fekvő képek megfelelő helyre kerüljenek!

A képeket a zöld kis négyzetek segítségével tudod a helyükre igazítani, s megfelelően körbevágni, amennyiben szükségesnek ítéled. Ha kész vagy ezzel, kattints a "Vágás" gombra, hogy megnézhesd, milyen is lenne pontosan, ha így kérnéd. Ne aggódj, ha esetleg nem tetszik a végeredmény, újra és újra megismételheted ezt a lépést, egészen addig, míg elégedett nem leszel vele.

Ezt ismételd meg minden egyes képnél!

4.Jöhetnek az extrák!

Számos esetben tudsz plusz szöveget, nevet vagy mintát választani. Ezekben az esetekben kövesd az oldalon megjelenő utasításokat!

Fényképes bögre rendelés menete 3.

5.Utolsó ellenőrzés

Az "Előnézet" gombra klikkelve megnézheted, hogyan fog kinézni az általad gondosan megtervezett bögre. Ha valamin végül mégis változtatnál, ekkor még egész nyugodtan, probléma nélkül megteheted.

Légy körültekintő, és ha teheted, inkább ne siesd el, legyen tökéletes minden apró részlet, hogy maximálisan elégedett lehess!

6.Add a kosárhoz!

Ha az ellenőrzés során mindent jónak találtál, akkor eljött az ideje annak, hogy hozzáadd a kosaradhoz a remekműved!

Kérünk Téged, hogy a nevek, feliratok esetén különösen ügyelj arra, hogy minden jól, helyesen legyen leírva, hiszen mi magunk nem módosítjuk ezeket a szövegeket, tekintve, hogy sosem lehetünk biztosak abban, hogy az adott írásmód szándékosan lett-e olyan, amilyen.

Köszönjük, hogy odafigyelsz!

Fényképes bögre rendelés 4.

7.Összegzés

Megbizonyosodhatsz arról, mit is tartalmaz pontosan a rendelésed, valamint megjegyzést adhatsz hozzá. Itt kérheted azt is többek között, hogy melyik napra szeretnéd kérni a szállítást, ha csak egy adott napon megoldható a számodra az átvétel a megadott címen.

Ha rendelkezel kuponkóddal, azt itt, az erre szolgáló "Kupon" rubrikába írhatod, másolhatod be. Ne ijedj meg, ha nem látsz változást az összegben, ezen a ponton ez teljesen természetes!

8.Irány a pénztár!

Miután elfogadtad az általános szerződési feltételeket, kattints a "Pénztár" gombra, hogy a következő oldalra kerülhess, melyen többek között majd az esetlegesen megadott kuponkód által aktivált, s megkapott kedvezményt, valamint a szállítási költségeket is láthatod.

Fényképes bögre rendelés 5.

9.Rendelés

Ismét csak felhívnánk a figyelmed, hogy figyelj oda arra, hogy minden esetben jó, pontos adatokat adj meg, mikor kitöltöd az adataidra vonatkozó mezőket. Ha ezzel kész vagy, válaszd ki, hogyan szeretnél fizetni!

Az összeg rendezése történhet online bankkártyás fizetés által, illetve utánvéttel is, melynél készpénzes opció mellett bankkártyás használat is lehetséges.

Ha pedig mindennel végeztél, a "Fizetés" most gombbal le is adhatod a rendelésedet az új, csodás fényképes bögrédre!

Miért a GLS-sel szállítunk?

Tapasztalataink szerint a GLS a legmegbízhatóbb, leggyorsabban szállító futárszolgálat. Bizonyítja ezt az is, hogy eddig még sosem volt gondunk elveszett csomaggal, hiszen nem volt még rá példa.

Szállítási idő

A rendeléseket átlagosan 1-3 munkanap alatt készítjük el és szállítjuk ki. A kiemelt, kampány időszakokban, mint például a karácsony, apák napja, húsvét, ez az idő megnövekedhet 4-5 munkanapra.
A futárunk minden nap 3 órakor veszi át a csomagokat, melyeket a felvétel másnapján kézbesít.

Érdeklődés

"Merre jár a csomagom?"
"Pontosan mikor szállítják a rendelésemet?"

Ilyen, és ehhez hasonló kérdések esetén az info@bogreguru.hu e-mail címen érdeklődj, a rendelési szám megadásával. Kollégáink hamar válaszolnak!

Kontakt