Szülinapos kollázsok

Szülinapos kollázsok - Bogreguru
Galambos Patrik

Valami igazán személyesre, egyedire és kreatívra vágysz? Elértél életed azon pontjára, amikor már megtanultad, hogy amik igazán számítanak, azok a közös élmények, soha vissza nem térő, ritka, különleges pillanatok?

Ha a válasz igen, akkor a szülinapos kollázsokat neked találták ki!

Persze, ki ne örülne egy új laptopnak, telefonnak, autónak, ékszernek, virágnak? De ha visszanézünk majd néhány év múlva, nem ezek a dolgok fognak eszünkbe jutni elsősorban, hanem a szeretteink és a velük eltöltött percek.

Szülinapi kollázsokGondolj csak bele, mennyire ötletes ajándék minden születésnapon vagy akár csak tízévente, a kerek számok esetében egy újabb és újabb fotókollázst ajándékozni, amely az elmúlt év/évek fontosabb, jelentősebb eseményeit tartalmazza.

Közös nyaralás, kirándulás, kiruccanás, egy családi összejövetel, esküvő, ballagás, legyen szó bármiről, a fényképek elmaradhatatlanok, hiszen általuk vagyunk képesek igazán felidézni az idő közben a feledés homályába vesző emlékeinket.

A gyermeked világra jöttét szeretnéd valamilyen formában megőrizni? Sosem lehet elég korán kezdeni, érdemes már az első pillanattól fogva dolgozni azon, hogy semmit se hagyjunk veszni.

Minden hónapban egy kép, egészen az első születésnapjáig? Szívből ajánljuk, mert egymás mellé helyezve a képeket, sokkal, de sokkal szembetűnőbb a fejlődés, változás, cseperedés folyamata. 

S ha ez mind még nem lenne elég, azt se felejtsük el, hogy a személyes dísztárgyak sokban hozzájárulnak ahhoz, hogy még otthonosabban érezzük magunkat a négy fal között.
Az egyediséget a többféle dizájn, stílus biztosítja, valamint a "Szerkessz meg!" felirattal ellátott termékek esetében a saját kezünkbe vehetjük az irányítást, és mi magunk szerkeszthetjük meg a kinézett faliképet. A keretek kialakítása lehetővé teszi, hogy függőlegesen és vízszintesen is felhelyezhesd a képet a falra, vagy akár állítva az asztalra.

A termék főbb jellemzői:

Egyelőre két méretben érhető el. A4 (21x29,7 cm) és A3 (29,7x42 cm) méretben, melyek tökéletesen passzolnak a kis illetve nagy terekhez is.
Fekete vagy fehér kerettel választható.
A keret anyaga farostlemez.
Tisztítása portörlővel egyszerűen megoldható.

Ajánlott nem kitenni közvetlen napfénynek!
Fontos, hogy a jobb, szebb eredmény elérése érdekében mindenképpen jó minőségű képet, képeket válasszunk!
A rendelés véglegesítése előtt győződjünk meg róla, hogy minden pont úgy néz ki, ahogy azt szeretnénk.

Ha a faliképek mégsem nyerték el a tetszésedet, vagy csak egyszerűen valami mást keresel, számos más termék közül választhatsz a kínálatunkból, attól függetlenül, hogy gyermeknek vagy felnőttnek keresel ajándékot.

Bögre Tolltartó Óra
Párna Kulcstartó Vászontáska
Póló Persely Hűtőmágnes
Lábtörlő Puzzle Tornazsák
Napellenző Maszk Plüss
Egérpad Fényképes gránitlap Falikép
Szülinapi kollázsok

Ajánlott blogok

  • Így jelentsd be, ha babát vársz!

    Így jelentsd be, ha babát vársz!

  • Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

    Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó