Baba emlékőrző ajándék

Baba emlékőrző ajándék - Bogreguru
Galambos Patrik

Az életünk során sok értékes pillanatot élünk át, melyeket érdemes, és szeretnénk is megőrizni az emlékeinkben. A memóriánk azonban sajnos nem mindig olyan megbízható mint szeretnénk és könnyen felejtünk el fontos dolgokat, eseményeket. Pontosan ezért olyan elengedhetetlen, hogy valamilyen módon rögzítsük ezeket az pillanatokat, és megőrizzük őket a jövő számára.

A faliképes baba emlékőrző ajándék remek lehetőséget nyújt nekünk arra, hogy a korábban megörökített pillanatokkal díszíthessük az otthonunkat. A baba első mosolyáról, a keresztelőjéről, egy rajzról, az első születésnapjáról készült képekhez és minden olyan emlékhez, amely értékes az egész család számára.

Baba emlékőrző ajándék

Habár nem is gondolnánk, azonban ez a termék valójában egyfajta emlékeztetőként is szolgálhat sokak számára, miszerint minden olyan apró, ámde annál jelentősebb pillanatot, amely kedves a szívüknek, ne csupán megéljünk, de meg is örökítsünk valamilyen formában, hiszen oly gyorsan elmúlnak. Nemcsak szórakoztató és kreatív ajándék, hanem hasznos is, hisz az első években a baba fejlődése olyan gyors, hogy nehéz követni az összes változást. Ötletes lehet például az is, ha minden hónapban újabb képet helyezünk a keretbe, az év utolsó napján pedig visszanézzük, hogy 12 hónap alatt mennyit változott, nőtt, fejlődött a csöppségünk.

Noha sokszor belekényelmesedünk a hétköznapok szürkeségébe, azt mégsem felejthetjük el, hogy az idő múlandó, és mindent, ami egyszer megtörténik, sosem élhetjük át újra úgy, ugyanolyan formában, ugyanolyan érzésekkel.

A még egyedibb megjelenést különböző stílusok és designok segítik, a beküldött -lehetőleg jó minőségű- képek részletessége, élénk színei pedig még szebbé teszik a végeredményt, mely garantáltan vonzza a tekintetet. Kérdés sem fér hozzá, hogy vajon megtalálható-e a kínálatban a saját stílusunknak és igényeinknek megfelelő termék.
Habár a faliképes baba emlékőrző ajándék egy kreatív, személyre szabott, egyedi meglepetés, nem kell megijednünk, az elkészítése egyáltalán nem nehéz vagy bonyolult, még csak sok időt sem vesz igénybe, mivel egy roppant gyors és egyszerű folyamatról van szó.

Mit is kell pontosan tennünk?

1.) Válasszuk ki a terméken látni kívánt képet/képeket, esetleges idézetet, egyéb feliratot, szöveget.

2.) Válasszuk ki, pontosan melyik faliképet szeretnénk a saját képeinkkel, feliratunkkal díszíteni.

3.) Amennyiben "Szerkessz meg!" felirattal ellátott terméket választunk, igazítsunk mindent a helyére, és ha úgy van, nyugodtan kezdjük újra, míg elégedettek nem leszünk a végeredménnyel.

4.) Tegyük a kosárba az elkészült remekművet.

5.) Adjuk le a rendelést.

6.) Dőljünk hátra és várjuk a futár megérkezését az elkövetkezendő napok egyikében.

Baba emlékőrző ajándék

A termék jellemzői:

 • A faliképes baba emlékőrző ajándék két méretben (A4 (21x29,7 cm) és A3 (29,7x42 cm)) kapható.
 • A farostlemezből készült keret színei lehetnek fekete vagy fehér, ez a személyes preferenciánk szerint választható.
 • Tisztítása portörlővel egyszerűen megoldható. Fontos, hogy a megfelelő tartósság érdekében ne tegyük ki közvetlen napfénynek!
 • A keretbe magas minőségű nyomatok kerülnek, melyet nagyban befolyásol a megrendelő által beküldött kép minősége, élessége, színvilága, ezért is fontos, hogy jó minőségű fotókat küldjünk be!

Miért vásárolj Tőlünk? 

 • 100%-ban magyar webáruház vagyunk.
 • A szállítás hozzávetőlegesen 1-2 munkanapot vesz igénybe.
 • Nálunk a vásárló az első, szívvel-lélekkel dolgozunk.
 • Garantáljuk a minőséget és az elégedettséget.

Ajánlott blogok

 • Top 10 DIY karácsonyfadísz tároló ötlet

  A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek

 • Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

  Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

 • Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!

  Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!

 • Hogyan készítsünk személyre szabott karácsonyi díszeket?

  Hogyan készítsünk személyre szabott karácsonyi díszeket?