Születésnapi ajándékötletek 60 éveseknek

Születésnapi ajándékötletek 60 éveseknek - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Születésnapi ajándékot keresel 60+ éveseknek?

Születésnapi ajándékötletek 60 éveseknek

 

Webáruházunkban személyre szabható ajándékokkal, gyors szállítással és szuper árakkal várunk  60+ évesek számára is. Mi segíthetünk ajándékot találni, bármi is jellemezze őt és a kedvenc időtöltését. Ha az ünnepelt nem érzékeny a korára és bírja a poénos feliratokat válassz vicces termékeink közül, ha inkább érzékenyíteni szeretnéd ezt az emlékezetes pillanatot válassz egyedi képes termékeink közül, melyre személyre szóló feliratot is kérhetsz, hogy fokozd a meghatottságot.

Nálunk olyan ajándékokat találhatsz, melyek biztosan mosolyt csalnak az ünnepelt arcára most és évekkel később is. Legyen szó bögre nyomtatásról, egyedi képpel nyomtatott párnákról, fényképes gránit kő lapokról, kulcstartókról és sok már egyéb ajándéktárgyról.  Mosolyogva gondol majd vissza ezekre az évekre. Saját képpel és az általad megadott felirattal díszített meglepetéssel biztosan nem okozol csalódást a születésnaposnak. 

 

Milyen ajándékok közül válogathatsz?

 

 

 

Top 4 ajándékötlet

Bögre


A bögréket mindenki szereti. Hasznos és rendkívül szerethető ajándék ötlet, bármilyen alkalomra. A bögre nyomtatás pedig számos lehetőséget rejt magában. Saját fotókkal, kedvenc képekkel, egyedi grafikával, szöveges feliratokkal, idézetekkel, dalszövegekkel, névvel és számmal is tervezheted a bögrédet. Minden bögre egyedivé tehető. Termékeink között számos választási lehetőséget találsz.Kulcstartó

Egyszerű és könnyed ajándék, ami mindig az ajándékozott személynél lehet. Mindig eszébe fogsz jutni, ha rápillant a kulcscsomójára, vagy akár használhatja táska díszként is. Termékeink között két típusú kulcstartó érhető el. Az egyik egy téglalapforma, a másik pedig szívforma. Mindkét fajtát kérheted saját fotókkal, kedvenc képekkel, egyedi grafikával, szöveges feliratokkal, idézetekkel, dalszövegekkel, névvel.


Párna


A kedvenc fotóiddal nyomtatott egyedi fényképes párna garantáltan jól fog mutatni minden nappaliban. Nem csak, hogy remek kiegészítője lehet a lakásnak, de esetenként ölelgetni is jó. Párnáink fehér színűek, és tartalmazzák a bélést is. Találd meg kedvenc párnádat, kérd egyedi felirattal, vagy a közös képetekkel, és lepd meg anyukádat, mamádat egy szép anyák napi párnával.

 

Óra


Az óra kötelező kelléke egy háztartásnak. Kínálatunkban megtalálhatóak kerek és négyzetes óralapjaink is, többféle méretben. Az egyedi szöveggel, vagy fotóval ellátott óra tökéletes ajándék egy család, rokon számára, így az ünnepelt biztosan örülne egy ilyen születésnapi meglepetésnek. Válassz olyan mintát a meglévő designok közül, amik illeszkednek otthonába, vagy kérd egy számára emlékezetes pillanatot, fontos személyeket ábrázoló fényképpel, hogy mindig jólesően pillantson rá. Bármilyen képpel, szöveggel, felirattal kérheted többféle méretben és formában!

 

 

 

Ajánlott blogok

 • Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

  Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

 • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

 • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

  ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

 • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek