Születésnapi ajándékötletek 40 éveseknek

Születésnapi ajándékötletek 40 éveseknek - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Születésnapi ajándékot keresel 40+ éveseknek?

Születésnapi ajándékötletek 40 éveseknek

 

Webáruházunkban személyre szabható ajándékokkal, gyors szállítással és szuper árakkal várunk  40+ évesek számára is. Van, aki kevésbé szereti megünnepelni a születésnapját, így az ajándékválasztás is nehéznek bizonyulhat számára. Vannak olyan meglepetések, amik még ennek ellenére is mosolyt csalhatnak az ünnepelt arcára. Mi segíthetünk ajándékot találni, bármi is jellemezze őt és a kedvenc időtöltését. 

Praktikus és hasznos ajándékot keresel, mégis szeretnéd egyedibbé tenni, hogy eltérjen a boltok polcain sorakozó megszokott ajándékoktól? Ha az ünnepelt nem érzékeny a korára és bírja a poénos feliratokat válassz vicces termékeink közül, ha inkább érzékenyíteni szeretnéd ezt az emlékezetes pillanatot válassz egyedi képes termékeink közül, melyre személyre szóló feliratot is kérhetsz, hogy fokozd a meghatottságot.

Nálunk olyan ajándékokat találhatsz, melyek biztosan mosolyt csalnak az ünnepelt arcára most és évekkel később is. Mosolyogva gondol majd vissza ezekre az évekre. Saját képpel és az általad megadott felirattal díszített meglepetéssel biztosan nem okozol csalódást a születésnaposnak. 

Milyen ajándékok közül válogathatsz?

 

Top 3 ajándékötlet

 

Bögre


A bögréket mindenki szereti. Hasznos és rendkívül szerethető ajándék ötlet, bármilyen alkalomra. A bögre nyomtatás pedig számos lehetőséget rejt magában. Saját fotókkal, kedvenc képekkel, egyedi grafikával, szöveges feliratokkal, idézetekkel, dalszövegekkel, névvel és számmal is tervezheted a bögrédet. Minden bögre egyedivé tehető. Termékeink között számos választási lehetőséget találsz.


Kulcstartó


Egyszerű és könnyed ajándék, ami mindig az ajándékozott személynél lehet. Mindig eszébe fogsz jutni, ha rápillant a kulcscsomójára, vagy akár használhatja táska díszként is. Termékeink között két típusú kulcstartó érhető el. Az egyik egy téglalapforma, a másik pedig szívforma. Mindkét fajtát kérheted saját fotókkal, kedvenc képekkel, egyedi grafikával, szöveges feliratokkal, idézetekkel, dalszövegekkel, névvel.


Párna


A kedvenc fotóiddal nyomtatott egyedi fényképes párna garantáltan jól fog mutatni minden nappaliban. Nem csak, hogy remek kiegészítője lehet a lakásnak, de esetenként ölelgetni is jó. Párnáink fehér színűek, és tartalmazzák a bélést is. Találd meg kedvenc párnádat, kérd egyedi felirattal, vagy a közös képetekkel, és lepd meg anyukádat, mamádat egy szép anyák napi párnával.

 

Mindezt csomagban is választhatod saját képeiddel!

 

Születésnapi ajándékötletek 40 éveseknek

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek