Születésnapi ajándékötletek nagymamáknak

Születésnapi ajándékötletek nagymamáknak - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Születésnapi ajándékot keresel nagyinak?

Egyedi születésnapi ajándékötletek nagymamáknak

 

Nincs is annál szebb, ha az ember nagyszülő lesz. Már nem csak a gyermekei jelentik számára a legnagyobb kincset, hanem az imádott unokák is. A nagymama a család középpontja, aki mindig ott van. Ők a legvarázslatosabb ajándékokat érdemlik. Milyen egy igazán jó születésnapi ajándék számukra? Mindenki másra vágyik, de az biztos, a személyes ajándék a legjobb meglepetés. Te milyen ajándékkal fejeznéd ki a nagymamának, hogy szereted? Valami szívhez szólóval? Vagy valamivel, amitől majd meghatódik? Legyen szó kreatív, vicces vagy megható ajándékról, az ünnepelt biztosan örülni fog! Fantasztikus születésnapi ajándékötletekkel segítünk, hogy Te is megtaláld a legmegfelelőbbet. 

 

Milyen ajándékokat találhatsz nálunk?

 

Íme az 5 legkeresettebb születésnapi ajándék nagymamáknak:

 

1.Bögrék

A nagyinál töltött délutánhoz a süti mellé kávé is jár, így ha nektek is ez az egyik kedvenc közös programotok, egy személyre szabott bögrével biztosan nem fogsz mellé lőni. A bögre nyomtatás számos lehetőséget rejt magában. Saját fotókkal, kedvenc képekkel, egyedi grafikával, szöveges feliratokkal, idézetekkel, dalszövegekkel, névvel és számmal is tervezheted a bögrédet. Bögréink között számos választási lehetőséget találsz. A viccestől egészen a klasszikuson át az egyedi fényképes bögrékig megtalálhatod a neked tetszőt, színes vagy akár  egyszerű, letisztult stílusban. A feliratok teljesen személyre szabhatóak, a bögréink névvel is kérhetőek. 

 

2.Párnák

Párnáink között szintén megtalálhatóak a számmal, egyedi, vicces feliratokkal, vagy akár a klasszikus "Boldog Születésnapot!" felirattal díszített huzatok is. Ha párnát választanál szintén lehetőséged van saját képet feltölteni, hogy még személyre szólóbbá és meghatóbbá tedd az általad választott ajándékot. Tudjuk, a nagymamák, ha tehetnék minden pillanatukat az unokáikkal és a családjukkal töltenék, hiszen rájuk a legbüszkébbek. Lepd meg Őt egyedi fényképes párnával. A huzatot mosható, tisztítható a termék nem fog tönkremenni, a kép az idő során nem repedezik és nem fakul. Éppen emiatt biztosan örülne neki, ha még a párnákról is az unokái mosolyognának rá. Ha a te nagyid inkább a poénok királynője, köszöntsd őt ezen a jeles alkalmon olyan párnával, ami évekkel később is megnevetteti őt. A párna azért is jó választás, mert szuper kiegészítője lehet az otthonnak egy igazán egyedi párna. 

 

Születésnapi ajándékötletek nagymamáknak

 

3.Kulcstartók

Ha már megtaláltad az ajándékot, de még úgy érzed valami hiányzik, és egy személyesebb ajándékkal is meglepnéd Nagymamád ez a termék remek választás lehet számodra. A kulcstartók remek kiegészítőként szolgálnak minden kulcscsomón. Különböző minták közül válogathatsz, de kérheted saját személyre szabott felirattal és egyedi fotóval is. Az egyedi kulcstartó egy szép idézettel és az unokák neveivel, csodás meglepetés lehet nagymamának. De ne hagyd ki a papát sem. Nézd meg, hogy mit ajánljuk mi, amivel leveheted a lábáról. Ha kellene egy jó szülinapi ajándék ötlet a nagypapának is, akkor itt biztosan megtalálod a megfelelő ajándékot.

 

Születésnapi ajándékötletek nagymamáknak

 

4. Órák

Az egyedi szöveggel, vagy fotóval ellátott óra tökéletes ajándék egy család, rokon számára, így az édesanyák is biztosan örülnének egy ilyen születésnapi meglepetésnek. Válassz olyan mintát a meglévő designok közül, amik illeszkednek otthonába, vagy kérd egy számára emlékezetes pillanatot, fontos személyeket ábrázoló fényképpel, hogy mindig jólesően pillantson rá. Bármilyen képpel, szöveggel, felirattal kérheted többféle méretben és formában!

 

Születésnapi ajándékötletek nagymamáknak

 

5.Vászontáskák

Amennyiben már elindultál a tudatos vásárlók útján, és ajándék keresésnél is figyelmet fordítasz arra, hogy olyan terméket válassz amivel nem csak örömöt szerzel, hanem egyúttal a környezetedet is óvni tudod, remek választás lehet számodra a vászontáska. Így nem csak Te, hanem a nagyid is újrahasznosítható vászontáskát használhat az egyszer használatos nejlon szatyrok helyett. Extrán jó benne, hogy teljesen egyedivé varázsolhatod, a saját képpel és felirattal ellátott vászontáskával. 

Ha már választottál más ajándékot, akár azt is bele teheted, így a későbbiekben újra fel lehet használni.

 

Születésnapi ajándékötletek nagymamáknak

Nézz körül születésnapi csomagjaink között is!

(A csomag tartalmaz 1db bögre nyomtatást egyedi feliratos grafikával, 1 db saját képekkel nyomtatott párnahuzatot, melyhez a belsőt is adjuk, és 1 db saját fényképpel és egyedi felirattal nyomtatott kulcstartó!)

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek