Születésnapi ajándékötletek anyáknak

Születésnapi ajándékötletek anyáknak - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Születésnapi ajándékot keresel anyukádnak?

Milyen egy igazán jó születésnapi ajándék? Mindenki másra vágyik, de az biztos, a személyes ajándék a legjobb meglepetés. Legyen szó kreatív, vicces vagy megható ajándékról, az ünnepelt biztosan örülni fog! Fantasztikus születésnapi ajándékötletekkel segítünk, hogy Te is megtaláld a legmegfelelőbbet. 

Milyen ajándékokat találhatsz nálunk?

 

Íme az 5 legkeresettebb születésnapi ajándékok anyukáknak:

 

1.Bögrék

A bögre nyomtatás számos lehetőséget rejt magában. Saját fotókkal, kedvenc képekkel, egyedi grafikával, szöveges feliratokkal, idézetekkel, dalszövegekkel, névvel és számmal is tervezheted a bögrédet. Bögréink között számos választási lehetőséget találsz. A viccestől egészen a klasszikuson át az egyedi fényképes bögrékig megtalálhatod a neked tetszőt, színes vagy akár  egyszerű, letisztult stílusban. A feliratok teljesen személyre szabhatóak, névvel és anélkül is kérheted a választott terméket.

Születésnapi ajándékötletek anyáknak

 

 

2.Párnák

A bögrékhez hasonlóan a párna nyomtatás is remek választás lehet, melyek között szintén megtalálhatóak a számmal, egyedi, vicces feliratokkal, vagy akár a klasszikus "Boldog Születésnapot!" felirattal díszített huzatok is. Ha párnát választanál szintén lehetőséged van saját képet feltölteni, hogy még személyre szólóbbá és meghatóbbá tedd az általad választott ajándékot. Azért is jó választás, mert szuper kiegészítője lehet otthonodnak egy igazán egyedi párna. 

  

Születésnapi ajándékötletek anyáknak

 

3.Kulcstartók

Ha már megtaláltad az ajándékot, de még úgy érzed valami hiányzik, és egy személyesebb ajándékkal is meglepnéd Édesanyád, ez a termék remek választás lehet számodra. A kulcstartók remek kiegészítőként szolgálnak minden kulcscsomón. Különböző minták közül válogathatsz, de kérheted saját személyre szabott felirattal és egyedi fotóval is.

 

Születésnapi ajándékötletek anyáknak

 

 

4. Órák

Az egyedi szöveggel, vagy fotóval ellátott óra tökéletes ajándék egy család, rokon számára, így az édesanyák is biztosan örülnének egy ilyen születésnapi meglepetésnek. Válassz olyan mintát a meglévő designok közül, amik illeszkednek otthonába, vagy kérd egy számára emlékezetes pillanatot, fontos személyeket ábrázoló fényképpel, hogy mindig jólesően pillantson rá. Bármilyen képpel, szöveggel, felirattal kérheted többféle méretben és formában!

 

Születésnapi ajándékötletek anyáknak

 

5.Vászontáskák

Amennyiben már elindultál a tudatos vásárlók útján, és ajándék keresésnél is figyelmet fordítasz arra, hogy olyan terméket válassz amivel nem csak örömöt szerzel, hanem egyúttal a környezetedet is óvni tudod, remek választás lehet számodra a vászontáska. Így nem csak Te, hanem Édesanyád is újrahasznosítható vászontáskát használhat az egyszer használatos nejlon szatyrok helyett. Extrán jó benne, hogy teljesen egyedivé varázsolhatod, a saját képpel és felirattal ellátott vászontáskával. 

Ha már választottál más ajándékot, akár azt is bele teheted, így a későbbiekben újra fel lehet használni.

 

 

Születésnapi ajándékötletek anyáknak

 

+1 újdonság a fényképes 

 

Gránit kő lapok

 

Ne felejtsd el, személyre szabható ajándékokkal, gyors szállítással és szuper árakkal várunk webáruházunkban. Saját képpel és az általad megadott felirattal díszített meglepetéssel biztosan nem okozol csalódást a születésnaposnak.

Ajánlott blogok

  • Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

    Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó