Miért kezdik el annyian gyűjteni a bögréket?

Miért kezdik el annyian gyűjteni a bögréket? - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Bogreguru Admin

Bár talán picit elavult dolognak tűnik, ha az ember gyűjtöget valamit, mégis a mai napig nagyon sok ember hobbija a gyűjtögetés, még ha nem is bélyegekről van szó. Sokunkat egyszerűen boldoggá tesz az, ha egy adott tárgyból sokat össze tud gyűjteni, legyenek ezek mások számára teljesen felesleges tárgyak. Abba azonban ritkán gondolunk bele, hogy milyen nehéz egy gyűjtögető élete.

Rengetegen imádják a különböző mintájú, stílusú, és eltérő nagyságú bögréket. Van, aki csak dísznek használja őket, viszont vannak olyan bögre gyűjtők, akik minden nap használják is őket. Egyszerűen élvezik, hogy körbevehetik magukat vidám és sokszor felejthetetlen emlékeket előidéző bögrékkel, amelyekhez egytől egyig ragaszkodnak.

Egy bögreimádónak mindig egyszerű ajándékot venni!

A legtöbben már annyira körülvették magukat bögrékkel, hogy szinte el se férnek tőlük. Külön polcra van szüksége a gyűjteményének, mégsem tudnak leállni, és ahogy meglát egy különleges darabot, egyből úgy érzi, hogy szüksége van rá.

Van, akinek külön bögréje van reggelizéshez, a délutáni teához, vagy kávéhoz, illetve léteznek a különböző ünnepekhez köthető darabok is. Persze senki nem is szeretne megválni egy szülinapi bögrétől, vagy egy hangulatos karácsonyi darabtól, főleg ha pontosan tudja, hogy kitől, és mikor kapta azt ajándékba.

A nagyon ritka és különleges darabokat azonban annyira őrizni szokták az emberek, hogy szinte alig mernek hozzájuk érni, nehogy valami bajuk essen. Ezek a bögrék bár valóban szépek, a legtöbbször csak porfogóként funkcionálnak.

Egy igazi bögremániásnak pedig minden egyes törés hatalmas szívfájdalmat jelent és ilyenkor egyáltalán nem számít az, ha az eltörött bögrén kívül még rengeteg maradt neki. Ilyenkor az ember úgy érzi a bögrével együtt az emlékei is összetörtek.

Szerencsére jó hírünk is van azoknak az embereknek, akiknek van olyan ismerősük, akik rajong a bögrékért: Ők ugyanis azok, akiknek minden ünnepre rendkívül egyszerű ajándékot venni. Legyen szó egyedi fényképes bögréről, egy vicces felirattal ellátott darabról, vagy egy nyaralásból szuvenírnek hazahozott bögréről, ők biztosan odáig lesznek érte, és azonnal helyt találnak neki hatalmas gyűjteményükben.

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek