Ajándékozni nem mindig egyszerű dolog, főleg akkor, ha olyan típusú emberek vagyunk, akik a meglepetés beszerzését képesek vagyunk az utolsó pillanatig halogatni. Nehéz kitalálni azt is, hogy az illető barátunk, vagy családtagunk minek is örülne, még akkor is már régóta ismerjük egymást.

Az ajándék hiánya főleg akkor szokott még inkább nyomasztóvá válni, amikor pontosan jól tudjuk azt, hogy az illető mindig remek, kreatív ajándékokkal tud előrukkolni és meglepni bennünket. Ahhoz hogy ezt viszonozni tudjuk mi magunk is. valami hasonlóan kreatív, mégis hasznos ajándékkal kell meglepnünk őt. Jó ötlet lehet, mondjuk olyan tárgyra gondolni, amely egyedi fényképpel van ellátva, így használat során az illetőben a közös fényképhez fűződő emlékei is megelevenedhetnek.

Az egyik legnépszerűbb ajándék lett manapság, az egyedi, emlékeket megőrző fényképes bögre

A fényképpel ellátott bögrénél talán nincs is egyedibb, és kreatívabb ajándék. Egyaránt tökéletes lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra, valamilyen évfordulóra, vagy csak úgy, ha szeretnénk meglepni valakit, akit teljes szívünkből szeretünk.

A fényképpel ellátott egyedi bögréket mi magunk tudjuk megszerkeszteni, amelyhez csupán egy kedvenc közös fotónkra lesz szükségünk. Jó, ha olyan képet választunk, mely kellemes emlékeket idéz elő az illető számára is, így biztosan örülni fog neki.

Egy közös nyaralós fotó, vagy éppen egy mosolygós, vicces szelfis képpel biztosan nem fogunk mellé lőni. A bögreguru weboldal segítségével pillanatok alatt elkészíthetjük egyedi fényképpel ellátott bögrénket.

Ehhez először csak ki kell választanunk termékek közül azokat az egyedi tárgyakat, amelyeknél lehetőség van fénykép feltöltésére. Ezt követően a megrendelés folyamán fel kell töltenünk a kiválasztott fényképet, amit az egyedi bögrére vagy esetleg az egyedi puzzlera szeretnénk. Az egyedi bögre esetében rögtön el tudjuk dönteni azt is, hogy teljesen fehér vagy fekete bögrét szeretnénk rendelni.

A fájl feltöltése rendkívül egyszerűen használható, így biztosan senkinek nem fog nagy fejtörést okozni.