Egyedi, fényképes bögre készítés lépésről lépésre

Egyedi, fényképes bögre készítés lépésről lépésre - Bogreguru
Galambos Patrik

Ajándékozni nem mindig egyszerű dolog, főleg akkor, ha olyan típusú emberek vagyunk, akik a meglepetés beszerzését képesek vagyunk az utolsó pillanatig halogatni. Nehéz kitalálni azt is, hogy az illető barátunk, vagy családtagunk minek is örülne, még akkor is már régóta ismerjük egymást.

Az ajándék hiánya főleg akkor szokott még inkább nyomasztóvá válni, amikor pontosan jól tudjuk azt, hogy az illető mindig remek, kreatív ajándékokkal tud előrukkolni és meglepni bennünket. Ahhoz hogy ezt viszonozni tudjuk mi magunk is, valami hasonlóan kreatív, mégis hasznos ajándékkal kell meglepnünk őt. Jó ötlet lehet, mondjuk olyan tárgyra gondolni, amely egyedi fényképpel van ellátva, így használat során az illetőben a közös fényképhez fűződő emlékei is megelevenedhetnek.

Az egyik legnépszerűbb ajándék lett manapság, az egyedi, emlékeket megőrző fényképes bögre

egyedi fényképes bögre

Egyedi fényképes bögrénél talán nincs is egyedibb, és kreatívabb ajándék. Egyaránt tökéletes lehet születésnapra, névnapra, karácsonyra, Valentin napra, vagy csak úgy, ha szeretnénk meglepni valakit, akit teljes szívünkből szeretünk.

A fényképpel ellátott egyedi bögréket mi magunk tudjuk megszerkeszteni, amelyhez csupán egy kedvenc közös fotónkra lesz szükségünk. Jó, ha olyan képet választunk, mely kellemes emlékeket idéz elő az illető számára is, így biztosan örülni fog neki.

Egy közös nyaralós fotó, vagy éppen egy mosolygós, vicces szelfis képpel biztosan nem fogunk mellé lőni. A bögreguru weboldal segítségével pillanatok alatt elkészíthetjük egyedi fényképpel ellátott bögrénket.

Ehhez először csak ki kell választanunk termékek közül azokat az egyedi tárgyakat, amelyeknél lehetőség van fénykép feltöltésére.

egyedi fényképes bögre készítés

Ezt követően fel kell töltenünk a kiválasztott fényképet, amit az egyedi bögrére szeretnénk. Az egyedi fényképes bögre esetében rögtön el tudjuk dönteni azt is, hogy teljesen fehér vagy fekete bögrét szeretnénk rendelni.

egyedi fényképes bögre készítés

A fájl feltöltése rendkívül egyszerűen használható, így biztosan senkinek nem fog nagy fejtörést okozni.

egyedi fényképes bögre készítés
Néhány kattintás és már készen is van az egyedi fényképes bögre. Ezután már csak a rendelés véglegesítését kell elvégezned, és nincs más dolgot, mint várni a futárt. Csomagjainkat gyorsan és biztonságosan csomagoljuk, így 2-3 munkanapon belül kopogtat is a GLS futár a rendeléseddel. A fehér bögre mikrózható és mosogató gépben is mosható, kopásálló technikával készül. A mágikus bögre esetében egy speciális bevonat van a bögrén, ezért mosogatógépben nem mosható, és az erős dörzsölés sem ajánlott. 

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek