Közeleg az Anyák napja!

Közeleg az Anyák napja! - Bogreguru
Viktória Keller

Hamarosan itt van az Anyák napja.

Minden évben május első vasárnapján ünnepeljük az anyákat, mamákat, nagynéniket. Érdemes már előre felkészülni az anyák napi ajándékot illetően, hogy nehogy túl késő legyen. Adunk néhány tippet, hogy milyen anyák napi ajándék ötlettel lehet maradandó élményt okozni az anyukáknak! Kiváló anyák napi ajándékokat találhatsz kínálatunkban, amit akár óvodástól, vagy nagyobb gyerektől is kaphat az anya, nagymama. Esetleg még anyák napi ajándékcsomagot is összeállíthatsz számára.

Milyen a tökéletes Anyák napi ajándék? Egyedi és szívből szóló!

Amikor az ember még óvodás, iskolás persze könnyebb helyzetben van. Csak előveszed a színes ceruzát, a papír ragasztót és néhány színes papírt és alkotsz valami egyedit. Biztos, hogy ettől minden anyukának könnyek csordulnak majd a szeméből. De aztán, amikor felnősz, megszólal a kisördög a válladon, hogy valami igazán egyedit és szépet ajándékozz az anyukádnak. De mit? Segítünk neked megtalálni a tökéletes anyák napi ajándékot, akár anyukának, mamának.

Bögre

A bögréket mindenki szereti. Hasznos és rendkívül szerethető ajándék ötlet, bármilyen alkalomra. Anyák napi kollekciónkban számos szép, egyedi anyák napi ajándék bögre közül választhatsz. Minden bögre egyedivé tehető. Kérhető saját névvel, felirattal, de akár fényképpel is. Nincs más teendőd, mint kiválasztani a számodra megfelelő mintát, kitölteni a megrendelő lapot és várni a futárt. Garantáltan örömkönnyek fognak hullni Anyák napján!

Kulcstartó

Egyszerű és könnyed anyák napi ajándék, ami mindig nála lehet. Mindig eszébe fogsz jutni, ha rápillant a kulcscsomójára, vagy akár használhatja táska díszként is. Termékeink között két típusú kulcstartó érhető el. Az egyik egy téglalapforma, a másik pedig szívforma. Mindkét fajtát egyedivé lehet tenni feliratokkal, képekkel.

Párna

Tökéletes anyák napi ajándék lehet a díszpárna. Nem csak, hogy remek kiegészítője lehet a lakásnak, de esetenként ölelgetni is jó. Párnáink fehér színűek, és tartalmazzák a bélést is. Találd meg kedvenc párnádat, kérd egyedi felirattal, vagy a közös képetekkel, és lepd meg anyukádat, mamádat egy szép anyák napi párnával.

Óra

Az óra kötelező kelléke egy háztartásnak. Nálunk szép és egyedi óra mintákat találhatsz anyának, vagy a mamának. Kínálatunkban megtalálhatóak kerek és négyzetes óralapjaink is, többféle méretben. Ajándékozz egyedi faliórát anyák napjára, hogy mindig tudja, milyen fontos a számodra.

 

Ajánlott blogok

  • Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

    Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó