Egyedi faliórák nappaliba

Egyedi faliórák nappaliba - Bogreguru
Galambos Patrik

Feldobnád a nappalidat valami újjal?

Egyedi üveglapos óráinknak köszönhetően könnyedén, kevés anyagi ráfordítással megtalálhatod a megfelelő kiegészítőt, melyet keresel. Óráink pompás díszei lehetnek az otthonodnak. S ha ez még nem lenne elég, az egyik legpozitívabb, legelőnyösebb tulajdonsága, hogy nem kell a helytakarékosság miatt aggódnunk, hiszen a rendelkezésünkre álló helyből semmit sem elvéve dobhatjuk fel a lakás különböző pontjait egy ilyen egyszerű, de nagyszerű szerkezettel.

Miért pont falióra?

A mai világban sokszor annyira elveszünk a dekorációs részletekben, a figyelmet azonnal megragadó kiegészítőkön morfondírozva, hogy a legegyértelműbb, legalapvetőbb opck már-már eszünkbe sem jutnak. Az órák amellett, hogy hasznosak, s nélkülönözhetetlenek a hétköznapokban, remek alternatívák lehetnek arra, hogy megadják azt a kis pluszt, amelyet hiányolunk az otthonunkból. Ugye, milyen egyszerű?
Nem is feltétlenül gondolnánk, milyen lehetőségeink vannak faliórák terén, holott a választék meglepően széles. Nem csupán mutatósak, de minden stílushoz fellelhető, hozzájuk igazodó termékkel találkozhatunk, mely minden esetben díszcsomagolásban érkezik.

Ha falióra, akkor milyen?

Rengeteg, az ízlésünknek, érdeklődési körünknek megfelelő órát lehet találni manapság, mint például:

De akár az adott helyiséghez -mint például gyerekszoba, konyha, garázs, stb- hasznosítható, s passzoló termékeket is tudunk biztosítani.
Az előre elkészített, alap termékeken felül lehetőségünk nyílik egyedi, személyre szabott órák elkészíttetésére is, melynek gyártását nagy minőségű grafikai munka és szerkesztés előz meg, melyről igény esetén képet is küldünk a megrendelő jóváhagyása érdekében, hiszen nálunk minden esetben a te elégedettséged az első, s ez az, ami igazán számít.

A döntés meghozása előtt érdemes, s kimondottan ajánlott az otthonodat már amúgy is ékesítő bútorok, dekorációk, kiegészítők megjelenésére, a szín- és formavilágra gondot fordítani, hogy az összképbe tökéletesen beleillő, minden tekintetben megfelelő darabra essen a végleges választás.
Be kell látni, bizony gyakran beleeshetünk abba a nem is olyan kis hibába, hogy különböző stílusokat keverünk, azonban ebben az esetben nem ajánljuk, kivéve persze, ha éppen az ezzel való kitűnés a célunk. Ebben az esetben is könnyedén rálelhetünk álmaink órájára, minden gond nélkül.

Bögreguru órák jellegzetességei

Falióráink bármilyen képpel elkészíthetők, az egyediségét pedig tovább erősíti, hogy a számlapja választható, a mintája esztétikus, a nyomat éles -a beküldött kép minőségéhez mérten, természetesen.
A minták speciális tintával, nyomtatóval, s hőprés használatával kerülnek a falióráinkra, melyek két méretben érhetők el, s búrát nem tartalmaznak.

Az újfajta szerkezetnek köszönhetően az óra szinte hangtalan, ennek a tulajdonságának köszönhetően pedig minden szobának tökéletes kiegészítőjévé válhat, hiszen az éjjeli órákban sem hallható zavaró kattogás, mely jelentős mértékben nehezítené, vagy épp teljes egészében meggátolná az álomba szenderülést, a pihentető alvásról nem is beszélve. A nyugodt alvás ettől fogva garantált!
Tudni kell továbbá, hogy az üveg anyaga nem víztiszta, enyhe zöldes árnyalattal bír, azonban ez nem befolyásolja a végeredményt, viszont mindenképp érdemes figyelembe venni a vásárlás előtt ezt az aprócska részletet!
Az óra nem összeszerelve érkezik, a tartozékait mellé küldjük!

Óráink pontosak, strapabírók, garantáltan hosszú élettartamúak. Minőségi alapanyagai gondoskodnak arról, hogy gondosan kiválasztott, nálunk megvásárolt órád sokáig hűségesen és kitartóan szolgáljon téged vagy az esetlegesen általad meglepett, megajándékozott személyt!

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek