Autós cuccok ajándékba

Autós cuccok ajándékba - Bogreguru
PEPPISTORE KFT
Petar Hure

Szuper ajándékok Autósok számára!

Ajándékot keresel egy közelgő jeles alkalomra, egy olyan személynek, akinek mindene az autója? Vagy csak szeretnéd meglepni szeretteidet egy apró személyes ajándékkal? Nézz körül nálunk!

Sokszínű egyedi ajándékaink közül választhatsz , amelyekkel meglepheted autó kedvelő, vagy gyakran úton lévő ismerőseidet, barátaidat, családtagjaidat. Az általunk használt szublimációs eljárásnak köszönhetően egyedi személyes ajándék válhat belőle, mivel minden termékünket tudjuk saját képpel, névvel, egyedi felirattal készíteni. Legyen szó születésnapról, névnapról, karácsonyról, vagy bármely más alkalomról ezekkel az apró ajándékokkal mosolyt csalhatsz az ünnepelt arcára.

 egyedi autós ajándék

 

Milyen termékeket találsz ebben a kategóriában?

  • kulcstartó  (különböző méretben, és stílusban, saját névvel vagy "vezess óvatosan" felirattal)
  • bögre (különböző stílusban, saját autód képével vagy logójával ellátva)
  • óra
  • párna

A termékeket kérheted saját névvel, egyedi kis üzenettel, kedvenc autód logójával, legyen szó Alfáról, BMW-ről, Miniről, Opelról, vagy bármilyen autóról. 

 

Kulcstartók

Egyedi névvel, képpel nyomtatott kulcstartóinkat többféle méretben és stílusban is megtalálod. Kérheted saját névvel, vagy egyedi felirattal, hogy még személyesebbé varázsold. Mindemelett lehetőséged van teljesen egyedi színkombinációk kiválasztására is. Egyik legkeresettebb termékünk a műbőr hatású kulcstartónk, melyet kétoldalasan is lehet nyomtatni.

Egyedi nyomtatott autós ajándék kulcstartó névvel és saját autóddal

 

Bögrék

Egyedi névvel, képpel nyomtatott bögréink elérhetőek azok számára is, akiknek autójuk a mindene. Mindenki ismerősei között akad legalább egy olyan személy, aki rajong autójáért. Számukra tökéletes ajándék lehet egy olyan bögre, amire saját autójuk képe vagy annak logója van nyomtatva, hisz abból még a kávé is finomabb lesz. Ezek mellett kérhetsz még rá saját nevet, dátumot, feliratot, hogy még egyedibbé és személyesebbé tedd ezt a kis meglepetést.

Egyedi autós ajándékok, felirattal és autós képpel nyomtatott személyre szóló nevesíthető bögrék

Órák

Egyedi feliratos felni mintás óráink is az egyik legkedveltebb termékeink azok számára akik személyre szóló egyedi ajándékot keresnek.

Autós ajándék óra egyedi névvel, képpel, és felirattal

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek