Csillagtérképes termékek

Csillagtérképes termékek - Bogreguru
Galambos Patrik

Tele a lakás a közös képeitekkel? Beújítanál valami különlegessel? Az egyedi, személyre szabott csillagtérképes termékek bármilyen alkalomra megfelelő ajándékok lehetnek!

Az égbolt mindig is az emberek kíváncsiságának és csodálatának tárgya volt. Már évezredek óta figyelik a csillagokat és a csillagképeket, és sokuknak megvan az igénye arra, hogy ezeket a csodálatos jelenségeket megőrizzék és bemutassák a saját otthonukban egyaránt.

Csillagtérképes termékek

Mely termékek segítségével csempészhetjük be az égbolt varázslatos világát az otthonunkba?

Csak, hogy néhány példát hozzunk a meglehetően széles kínálatunkból:

Bögre

Ha szeretnénk meglepni a párunkat egy bögrével, ami mindig ránk emlékezteti, de nem szeretnénk, ha a saját arcunk virítana rajta, akkor remek megoldást nyújthat egy csillagtérképes bögre, amit garantáltan szívesen használna a munkahelyén is vagy bárhol máshol, ahol esetleg kellemetlennek tartaná a kávéját, teáját egy közös fényképes bögréből szürcsölgetni.

Párna

Egy kényelmes kis párna a hálószobátokba vagy a nappaliba, hogy feldobja az otthonotokat, privát tereteket. Nem mindennapi, egyedi színvilágával és mintázatával azonnal vonzza a tekintetet. Gyakran előforduló jelenség az, hogy néhány percre elveszítjük a vendégünket, mert a csillagképek tanulmányozása olyannyira leköti, hogy mi magunk voltaképpen nem is nagyon kellünk oda.

Fényképes gránitlap

Ha valami másra vágysz, valami különlegesre, akkor a fényképes gránitlap remek választás lehet a faliképek és hagyományos képkeretek mellett. Webáruházunkban a már megszokott téglalap alakú gránitlapok mellett már megtalálható akár szív formában is, arra az esetre, ha még jobban a tudtára adnád valakinek, mennyire szereted őt.

Falikép

A fali képek azok a meglepetések, melyekkel az üres, unalmas falfelületekbe egy szempillantás alatt, minimális erőfeszítéssel életet lehelhetünk, s feldobhatjuk vele az adott helyiséget, és ezáltal még otthonosabbá varázsolhatjuk azt. A közös képek mindig jó választásnak bizonyulnak, akár önmagukban, akár kollázs formájában ajándékozzuk vagy alkalmazzuk a saját otthonunkban. Ha pedig valamivel feljebb lévő falfelületet díszítenénk, akkor a jól bevált órákat se felejtsük el!

Egérpad

Szeretnéd, ha sokszor eszébe jutnál napközben? A csillagtérképes egérpad pontosan erre nyújt megoldást a gyakran, hosszú időn keresztül számítógép előtt ülő szeretted esetében. A speciális minta, a vibráló színek, a csillagképek rabul ejtik a tekintetet, így könnyedén el lehet bennük veszni, melyből feleszmélve te leszel a legelső gondolata, hiszen tőled kapta ezt az egyedi ajándékot.

Hűtőmágnes

Ha valami kisebbre és nem túl feltűnőre, nem túl központira vágysz, mert jobban szereted az apró, visszafogott dolgokat vagy esetleg már így is túlzsúfolt a lakás, a hűtőmágnes lehet a tuti befutó nálad. Egyszerű, mégis nagyszerű, és a közös dátumotokkal csak még különlegesebbé válik.

És mi mindent tartogatunk még?

Póló Lábtörlő Tornazsák
Kulcstartó Tolltartó Vászontáska
Puzzle Plüss Persely

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek