Tökéletes ajándék szülők és nagyszülők számára: Egyedi, fényképes párna

Tökéletes ajándék szülők és nagyszülők számára: Egyedi, fényképes párna - Bogreguru
Galambos Patrik

A karácsonyi készülődés már október környékén elkezdődik az üzletekben, és a különböző bevásárló központokban. Van, aki túlzásnak tartja, és túl korainak érzi a karácsonyi díszekkel megtömött sorok közötti sétálást, van aki pedig úgy gondolja, hogy így legalább időbe neki tud látni megvenni az idei ajándékokat ismerősöknek, barátoknak, rokonoknak. Vannak kimondottan azok a karácsonyi ajándékok, melyeket akár az ember évről évre eltud lőni, gondolhatunk itt az ünnepi díszekre, dekorációkra, terítőkre, különlegesebb borokra, vagy éppen egy doboz finom csokira. De vannak azok az emberek, akik ennél kicsit kreatívabb dolgokkal szeretnének előrukkolni idén karácsonykor.

Az ajándékok beszerezése gyorsan, pár kattintás alatt megtörténhet!

A karácsonyi bevásárlást, és az ajándékok beszerzését egyáltalán nem érdemes az utolsó pillanatokra hagyni, de ez nem is azt jelenti, hogy a tömött boltokba kell tolongani az emberek között, míg mindenkinek megtaláljuk a megfelelő ajándékot. Szerencsére egyre több olyan online felületeket találhatunk, ahol kedvünkre válogathatunk, otthonról, kényelmesen a kanapénkról szuperebbnél szuperebb ajándékötletek között. A természetesen a különböző webshopok is készülnek a karácsonyi időszakra, ezért egyre több egyedi, kreatív, és praktikus karácsonyi ajándékötletet pillanthatunk meg a kínálatukban.

Sokan szeretnek valamilyen emlékezetes, személyre szóló ajándékkal készülni, legyen szó például egy fényképpel ellátott egyedi bögréről, vagy éppen egy fényképes párnáról.
A párna tökéletes ajándék lehet nagyszülők számára, ha találunk egy olyan fényképet, amin az egész család rajta van, vagy éppen olyat, amin az unokák álltak össze egy csoportba. Főleg az idősebb korosztály szokott az ilyesféle meglepetéseknek örülni, hiszen így az év minden napján velük lehet a családjuk, és mosolyt csalhatnak az ilyen, és ehhez hasonló egyedi fényképes ajándékok nap, mint nap az arcukra.

Tervezzük meg pillanatok alatt az egyedi párnánkat szüleink, vagy éppen nagyszüleink számára, de tökéletes ajándék lehet egy ritkán látott jó barát számára is. A párna mérete 38 cm x 38cm, anyaga pedig Szatén/Pamut. A párnahuzathoz tartozik a belső bélés is, a huzatra nyomtatható felület pedig egy 20 cm x 20 cm-es rész, melyre majd rá fog kerülni az általunk kiválasztott fotó.

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek