Keresztelőre ajándékok – ha valami különlegeset keresel

Keresztelőre ajándékok – ha valami különlegeset keresel - Bogreguru
Viktória Keller

Az új családtag érkezése mindig felforgatja egy kicsit a családok addigi életét. Teljesen új, szokatlan helyzetekben kell helyt állniuk, ami addig ismeretlen volt számukra. Mégis a párok életében a gyermekvállalás egy nagyon jelentős mérföldkő és természetes, hogy ilyenkor a baba körül forog minden. Alig, hogy világra jött az apróság, az egyik legnépszerűbb szokás, amelyet általában még pici korban elvégeznek az a keresztelés.

Miért keresztelkedünk?

A keresztelés hagyománya nagyon régre nyúlik vissza a történelmünkben. A régiek úgy tartották, hogy szerencsétlenség vár arra a gyermekre, akit nem keresztelnek meg, ugyanis ez a cím megvédte őket a bűnös mágiáktól, halála után pedig a lelke békében nyugodhat a túlvilágon. Érdekesség, hogy a keresztelést követően a gyermeket a ház küszöbére, vagy padlójára tették le, ahonnan csak az apuka vehette fel, amelyet a családba fogadás szimbólumának tekintették. A keresztelőre ajándékba a régebbi időkben inkább ruhákat vittek a csecsemőknek, ezt a szokást azonban a modern korban felváltotta az egyedivé tehető, személyre szabott ajándék. A következőkben a tökéletes keresztelőre szánt ajándékokról tájékozódhatsz.

Keresztelőre ajándékok

Attól, hogy tiszteletben tartjuk a hagyományokat még lehetünk kreatívok és választhatunk keresztelőre egyedi ajándékot. Jó ötlet erre például egy egyedi fényképes párna, amelyre a baba fényképét és születési adatait kérheted. A legújabb termék tervezőnk segítségével néhány kattintás alatt megszerkesztheted a teljesen személyre szabott ajándék fényképes párnát. A weboldalunkon számos babáknak szóló, keresztelő ajándékot találhatsz.

Szerkeszthető keresztelő ajándék

A szerkesztő felület igazán felhasználó barát kialakítású, könnyen és egyszerűen kezelhető. A megadott szempontok szerint lehet végig haladni a szerkesztési folyamaton. A lent látható párna esetében választhatunk például háttérszínt és dekorációs elemeket is. Ezt követi a baba nevének megadása, illetve a fényképek feltöltése a „Válassz képet” gomb megnyomásával. Miután a születési adatok is kitöltésre kerültek, nincs más hátra, mint kosárba tenni a terméket és véglegesíteni a rendelést.

Keresztelőre ajándék

A keresztelőre szánt ajándékok esetében nem kell lemondanod a kreativitásról, nyugodtan szánj rá időt, míg megtalálod a tökéletes darabot. Választhatsz például egyedi fényképes bögrét vagy fényképes faliórát.

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek