DIY karácsonyi ajándék ötlet egyedi bögréből

DIY karácsonyi ajándék ötlet egyedi bögréből - Bogreguru
Viktória Keller

Ahogy a címben is láthatod ez a cikk arról fog szólni, hogyan készíts otthon egyedi DIY karácsonyi ajándékot szeretteidnek egy egyedi bögre segítségével. Ne ijedj meg, ahhoz, hogy ezt a karácsonyi ajándék ötletet elkészítsd nem kell kitanulnod a kerámiázás csínját-bínját, az egyedi bögrét bízd csak Ránk! Nézzük meg lépésről-lépésre mit kell tenned.

Szerkessz egyedi bögrét

Weboldalunkon számtalan - de tényleg - karácsonyi bögre mintát találsz, amelyek közül kedvedre válogathatsz. Vannak közöttük egyedi fényképes bögrék, feliratos bögrék vagy személyre szabható karakteres termékek is. Előre szólok, hogy nem lesz könnyű a választás. Azt tanácsolnám, hogy gondold végig, kinek fogod ajándékozni a bögrét, és az ő személyiségéhez leginkább passzoló grafikát válaszd. 

A termék személyre szabása nagyon egyszerű feladat. A termékadatlapon minden fontos információt megtalálsz a termékről, amit csak tudnod kell róla. A kötelezően kitöltendő mezőkön végig haladva pár perc alatt meg is szerkesztheted az egyedi karácsonyi bögrédet. Fotókkal, névvel, vagy egy kedvenc idézettel igazán személyessé tudsz tenni még egy olyan közhelyes ajándékot is, mint a bögre. 

Egyedi bögre készítés

A rendelésedet pár napon belül már meg is kapod - ne hagyd az utolsó pillanatra, mert minél közelebb a karácsony, annál többet kell várnod az egyedi bögrédre - és nekiláthatsz a karácsonyi ajándék bögre összeállításához. 

DIY bögre ajándékba

Amire szükséged lesz:
- szuper egyedi bögre
- apró ajándék (forrócsoki por, édesség, gyertya, smink eszközök stb.) - bármilyen kis méretű dolog, ami elfér a bögrében és tudod, hogy az ajándékozott örülne neki. 
- fólia a csomagoláshoz
- masni a díszítéshez (opcionális, bármivel díszítheted a csomagolást, pl. fenyő ág) 

Vedd elő a bögrét és helyezd el benne a kis ajándékokat, amiket az ajándékozottnak szánsz.
Tipp: ha apró dolgokat vásároltál (pl. mécsest), a bögre alját tömd ki. Ehhez használhatsz kreatív boltokban kapható oázist. Erre tegyél raffiát, vagy akár sütőpapírt, hogy eltakard az oázis látszó részeit. 
Következő lépésként vedd elő a fóliát, ha nincs felvágva, akkor vágj belőle egy kb. 50 cm x 50 xm-es darabot. Helyezd a bögrét a közepére, majd a sarkainál fogva hajtsd fel és fogd szorosan össze. A masni segítségével kösd össze a csomagot. És készen is vagy. Ugye milyen egyszerű volt?

Karácsonyi bögre ajándék

Az a jó ebben a karácsonyi ajándék ötletben, hogy csak a képzeleted szabhat neki határt. Készítheted akár tematikusan is pl. a kedvenc filmje, vagy a hobbija alapján. Bármivel megtöltheted a bögrét, amit aztán a reggeli kávézáshoz is fel tud használni. Egyszerre praktikus és személyes ajándékkal lepheted meg szeretteidet, ami ráadásul pillanatok alatt készen van. 

Nézz szét karácsonyi bögréink között és tedd meg az első lépést egy szuper egyedi karácsonyi ajándék felé!

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek