Így jelentsd be, ha babát vársz!

Így jelentsd be, ha babát vársz!
Galambos Patrik

A baba érkezése az egyik legizgalmasabb hír, amit megoszthatunk szeretteinkkel. A bejelentés módja örök emlékké válhat, ha kreatív és személyes módon tesszük. A Bögreguru kínálata segít abban, hogy ez a pillanat különleges és felejthetetlen legyen. Íme néhány ötlet, hogyan teheted meg az izgalmas bejelentést a Bögreguru termékeivel.

Egyedi bögre: "Legjobb nagyi" és "Legjobb papi" felirattal

Képzeld el a leendő nagyszülők arcát, amikor egy reggeli kávézás során felfedezik a bögrén lévő feliratot. Egy "Legjobb nagyi" vagy "Legjobb papi" felirattal ellátott egyedi bögre nem csak praktikus ajándék, de izgalmas módon közvetíti a nagy hírt is.

Puzzle: Egy kép, amely mindent elmond

Készíts egy puzzle-t a Bögreguru segítségével, amelyen az ultrahangos kép vagy egy kedves, a baba érkezését bejelentő üzenet látható. Nézd meg, ahogy a családtagok darabok összeillesztésével fedezik fel a nagy hírt. Ez nem csak egy érdekes bejelentés, de közös családi tevékenység is egyben.

Falikép: Szülők/Nagyszülők leszünk felirattal

A felirat függ attól is, kinek szánjuk a faliképet. Segítőkész grafikusaink szívesen segítenek minden elképzelést megvalósítani! Ha elakadtál, ne habozz, keress fel minket, és együtt megoldjuk!

Egyedi pólók: "Hamarosan érkezem"

Teremts izgalmat akár egy "Hamarosan érkezem" feliratú pólóval, amit te magad vagy a partnered viselhet. Vagy ha inkább a leendő nagyszülőket ajándékoznád meg egy-egy pólóval, erre is remek opciókat kínálunk. Weboldalunk lehetővé teszi, hogy személyre szabott üzenetekkel, egyedi képekkel, vagy mintákkal ellátott pólókat tervezz, így igazán egyedivé téve az ajándékot és a bejelentést.

Hűtőmágnes: A bejelentés, amely minden nap emlékeztet a csodára

Egy egyedi hűtőmágnes, amelyen a "Baba érkezik" üzenet vagy a várható születési dátum szerepel, kiváló apróság lehet. A várható születési dátum feltüntetése által minden napunk varázslatossá válhat, hiszen tűkön ülve számolhatjuk vissza a napokat.

Plüss állatok: A legédesebb hírnökök

Válassz a Bögreguru egyedi plüssei közül, és válassz hozzájuk egy találó kis üzenetet, amely felfedi a nagy hírt. A gyermeketek által átnyújtott aranyos plüss nyuszi vagy maci, melynek pólóján egy "Nemsokára nagytestvér leszek" felirat látható szintén tökéletes módja annak, hogy bejelentsd a család legkisebb tagjának érkezését.

Amennyiben más elképzeléseid vannak, nézz szét webáruházunkban, ahonnan garantáltan nem távozol üres kézzel!

Olyan pillanat ez, amelyet mindenki szeretne örökké megőrizni. Velünk nem csak kreatívan, de szívhez szólóan is közölheted a nagy hírt. Tervezz meg minden részletet gondosan, és készítsd elő a kamerát a szeretteid reakcióinak megörökítéséhez – ezeket az emlékek örökre szívünkbe zárjuk!

Ajánlott blogok

  • Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

    Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó