Egyedi, fényképes kirakóval vedd rá a családodat egy kis közös játékra!

Egyedi, fényképes kirakóval vedd rá a családodat egy kis közös játékra! - Bogreguru
Galambos Patrik

A sötét, borongósabb idő hamar beszorítja az embereket a négy fal közé. A tévézés, és a mobilozás egy idő után nagyon egyhangúvá szokott válni, az ember pedig ilyenkor úgy érzi meg fog őrülni az unalomtól. Az őszi-téli hónapokban nem ritka, ha az emberek depressziósak, és lehangoltak lesznek, a komor időjárás hatására. Ne hagyjuk, hogy jókedvünket elvegye az esős idő, inkább dobjuk fel az egész család kedvét, valami igazán szórakoztató dologgal! Találjunk ki valami olyan közös programot, mely végül az egész családot fel fogja vidítani!

A puzzle, amely az egész családot mosolyra bírja

Egy szürke estén, vagy egy esős hétvégén keressük elő rég elfeledett társasjátékainkat, mellyel újra előcsalogathatjuk magunkból, és családtagjainkból a kisgyereket. Tökéletes választás lehet még akár a közös kirakózás, mely az egész családot hamar össze tudja hozni. Ha pedig már a kirakóknál tartunk, miért ne rukkolhatnánk elő egy olyan kirakóval, mely egyedileg lett elkészítve, a mi családunk számára?

Lepjük meg rokonunkat akár karácsonykor, akár Mikuláskor, vagy akár csak úgy, egy olyan egyedi kirakóval, melyen egy kedvenc családi fotónk látható. Egy egyedi puzzle azonnal szórakozásra hívja az embereket, és garantáltan mindenki nagy izgalommal fog nekiállni a darabkák kiválogatásának. Nagyon sok nevetés, és móka várható, hiszen vicces lesz egymás testrészeit keresgélni, és összeilleszteni.

Tarthatunk akár versenyt is, mérhetjük az időt, kinek mennyi ideig tart kirakni az adott kirakót, de ha előre tudjuk, hogy a családunk nagyon profi már a kirakózásban, akkor akár meg is tudjuk nehezíteni a dolgukat. Ne áruljuk el például előre, hogy melyik közös családi fotó fog kirajzolódni akkor, amikor végre kirakják az egész kirakót, ha pedig még ennél is nagyobb nehezítést szeretnénk bevetni, akkor szerkesszük meg a fényképet, tegyünk rá valami effektet, esetleg állítsuk a színeket fekete-fehérre. Az egyedi, fényképes kirakó tökéletes lehet ajándéknak is, de meglephetjük vele családunkat, vagy barátainkat egy hétvégi összejövetel alkalmával is.

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek