Egyedi bögre tervezés

Egyedi bögre tervezés - Bogreguru
Galambos Patrik

Hasznos, s egyben praktikus, mindennapos használatra alkalmas ajándékkal szeretnél meglepni valakit?Az egyedi fényképes bögre tervezés lehetősége talán az egyik legjobb megoldást nyújthatja!


Stílusos kiegészítő, személyre szabott, kedves, szívhez szóló vagy épp poénos ajándék is válhat belőle, attól függően, milyenre formáljuk mi magunk.
Az egyediség mértékének tekintetében a döntés abszolút a vásárlóink kezében van. Választhatsz akár az oldalunkon fellelhető több száz elérhető design közül, változtatás nélkül vagy akár kisebb-nagyobb módosításokkal, de tervezhetsz teljesen új mintákat, feliratokat, melyeknek csupán a képzelet és a nyomtatási felület nagysága szabhat határt.


Az egyedi bögre tervezés még sosem volt olyan egyszerű és gyors, mint a BögreGuru-val. Csapatunk minden esetben azon munkálkodik, hogy a lehető leghamarabb, a tőlünk telhető legjobb minőségben biztosítsuk a vásárlóink részére az általuk megálmodott bögréket, esetleg más, különleges, s úgyszintén személyre szabható termékeink bármelyikét. A webáruházban a "Szerkessz meg" felirattal ellátott termékekkel mi is átélhetjük az egyedi bögre tervezés izgalmait, hiszen a felhasználni kívánt kép feltöltésével, s néhány kattintással meg is nézhetjük, hogy hogyan is festene az elkészült termék, illetve variálhatunk még egy kicsit rajtuk, kedvünk szerint.
Prémium fehér, mágikus és csillámos bögréink mellett forgalmazunk még karácsonyi feliratos, illetve születésnapi feliratos bögréket is, melyek különlegessége, hogy a felirat a bögre belsejében látható.
Űrtartalmuk 3 dl.


Kinek ajándékozd?


Legyen szó bármiről és bárkiről, nálunk nincs lehetetlen.💪🏼
Az egyedi bögre tervezés nagy előnye, hogy amennyiben végül esetlegesen nem találtad meg az ízlésednek leginkább megfelelő darabot a széles választékunkban, vagy csak simán nincs időd, kedved böngészni, lehetőséged nyílik arra, hogy Te magad formáld olyanná az ajándékot, amilyenre csak szeretnéd.
Alkalomra adnád, vagy csak úgy meglepnél egy számodra fontos személyt?
Érdemes körülnézni!

Apának

Anyának

Babának

Gyereknek 

Nagymamának

Testvérnek

Párodnak

Barátnak

Esküvő

Karácsony

Születésnap

Névnap

Valentin nap

Nőnap

Húsvét

És ez még nem minden!

Hogyan csomagoljuk?

A bögréhez minden esetben ajándék doboz jár, így ha ajándékba adnád, neked erről már nem kell gondoskodnod!

Mennyire tartós a nyomat?

Minden bögrénk felülete egy speciális anyaggal van bevonva, ami maradéktalanul garantálja az éles nyomatokat - a beküldött, csatolt képek minőségétől függően, természetesen - és a kopásállóságot. A bögrén helyet kapott fotó már-már tökéletes mása az eredeti képnek, hiszen a minta egyedileg nyomtatva, hőkezelt technikával kerül rá. A kész termék minimálisan eltérhet látványtervtől, hiszen minden egyes darab kézzel készül.

Típus

Mikrózható-e

Mosogatógépben mosható-e

Prémium fehér bögre

Igen👌

Igen👌

Születésnapinapi/

karácsonyi bögre

Igen👌

Igen👌

Csillámos bögre

Igen👌

Nem❌

Mágikus bögre

Igen👌

Nem❌

 

A mágikus és a csillámos bögrék kivételével minden típus mikrózható, mosogatógépben mosható, a grafika nem kopik. A mágikus és a csillámos bögrék esetében a felület valamivel érzékenyebb, nem karcálló, sérülhet a gépben.

Miért tőlünk vásárolj?

A feliratos / fényképes bögre gyártását nagy minőségű grafikai munka és szerkesztés előzi meg, amiről igény esetén képet is küldünk a megrendelő jóváhagyása érdekében, hiszen nálunk minden esetben a Te elégedettséged az első, s ez az, ami igazán számít.

Ajánlott blogok

 • Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

  Egyedi ballagási tarisznya - Tervezd meg velünk!

 • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

 • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

  ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

 • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek