Egyedi autós napellenző

Egyedi autós napellenző - Bogreguru
Viktória Keller

Hasznos és praktikus ajándékot keresel autós barátodnak, rokonodnak? Szerezz neki örömet névre szóló napellenzővel az autóba. Tökéletes egyedi ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt.

Egyedi autós kiegészítő

Kínálatunkban számtalan különleges minta közül választhatsz, melyekre akár egyedi nevet vagy feliratot is kérhetsz. A klasszikus motívumoktól az igazán kivételesig minden megtalálható. Az sem jelent problémát, ha az árnyékolókon inkább a gyerkőcről, vagy esetleg kedvencedről látnál viszont egy aranyos fotót. Grafikusaink azon dolgoznak, hogy minden egyedi kérést teljesíteni tudjanak.

Névre szóló ajándék

Az autós napellenző nem csak egyedivé és stílusossá varázsolja járművedet, de hasznos is. Az oldalsó ablakokra felhelyezve védi a hátsó ülésen utazókat a nap káros sugaraitól. A gyermekek esetében a nap elleni védelem különösen fontos, így mindenképpen érdemes beszerezni napellenzőket az autóba. Az árnyékolóknak köszönhetően az utastér kevésbé melegszik fel, így kényelmesebbé teszi az utazást. Védik az utasokat a káros UV sugárzástól, és megszűrik a zavaró, éles napfényt. Napellenzőkkel akár több fokkal is hűvösebb lehet a napon parkoló autóban. Emellett megakadályozza, hogy kívülről belássanak a hátsó ülésekre.

Napvédő tulajdonságai

A napellenzők flexibilis anyagból készültek, így megőrzik formájukat. A gumi tapadókorongoknak köszönhetően könnyen és gyorsan felszerelhető, minden autó típushoz illeszkedik. Tartós védelmet nyújtanak a nap káros sugarai ellen. Gyermekek számára biztonságos anyagból készültek. Összehajtva kis helyen is elfér, nem deformálódik el. A minta időtálló, nem kopik.

Remek kiegészítője lehet autódnak, ami azon túl, hogy mutatós, jó szolgálatot tesz a napfény elleni védekezésben. A rendelés során megadhatod, hogy milyen egyedi nevet, vagy feliratot kérsz a napellenzőkre. A csomag két darab árnyékolót tartalmaz, melyekre akár különböző mintát is választhatsz. Ideális kellék saját autódba, vagy ajándéknak is.

Nézz szét kínálatunkban, és találd meg a számodra tökéletes napellenzőt!

Ajánlott blogok

  • Top 10 DIY karácsonyfadísz tároló ötlet

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek

  • Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

    Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

  • Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!

    Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!