Apák napi párna

Apák napi párna - Bogreguru
Galambos Patrik

Az apák napja minden évben június harmadik vasárnapján van. Ezen a napon egy kicsit mind megállunk, kiszakadunk a szürke hétköznapokból, a szokásos rohanásból, és megemlékezünk az édesapákról. Köszönetet mondunk értük, és megbecsüljük a családjukért tett kemény munkájukat, melyekről lássuk be, gyakran megfeledkezünk és természetesnek veszünk, holott sosem szabadna!

Apák napi párna

Kétség kívül ez az egyik legjobb - az apák és a családok számára egyaránt fontos - alkalom arra, hogy valami személyessel és különlegessel megajándékozzuk ezeket a csodálatos, páratlan férfiakat és viszonozzuk a tőlük kapott feltétlen szeretetet. A Bögreguru csapatával könnyedén megtalálhatod az ideális ajándékot, amely igazán kifejezi az érzéseidet, és belopja magát a megajándékozott szívébe.

A saját, vagy inkább édesapád ízlését, érdeklődési körét tükröznéd? Mindkettő megoldható!

Az apák napi párna az egyik legnépszerűbb ajándék, amelyet ilyen alkalmakkor adhatunk. A webáruházban számos grafika áll a rendelkezésünkre a legkülönbözőbb témákkal kapcsolatban, melyekből válogathatsz, de akár saját ötletekkel is előrukkolhatsz, s együtt meg is valósíthatjuk mindössze néhány nap leforgása alatt. Keresgélhetsz olyan párnák között, amelyekre vicces vagy megható feliratok vannak nyomtatva, vagy olyanokat, amelyek fotókkal vagy grafikákkal díszítettek.

Ha egy igazi sportrajongót ajándékoznál meg, akkor számára találhatsz olyan párnákat is, amelyek a kedvenc csapatára vagy sportágára utalnak. Ha szereti a zenét, akkor válogass az olyan darabok közül, amelyek a kedvenc zenekarára vagy előadójára emlékeztetik. Ha pedig egy igazi mókamesterről van szó, vagy csak szeretnél te mosolyt csalni az arcára, akkor választhatsz neki vicces feliratokkal ellátott párnákat is.

Ha még egyedibbé tennéd, akkor kérheted a saját üzeneteddel, szöveggel, képekkel, rajzokkal, a határ voltaképpen a csillagos ég. Garantálható, hogy az apukák imádni fogják ezt a fantasztikus ajándékot, mert minden alkalommal, amikor használják, vagy csak rápillantanak, emlékezni fognak az ajándék adójára és arra a különleges kapcsolatra, kötelékre, ami közöttetek van.

Tudnivalók az apák napi párnáról

Apák napi párna

A grafikusaink által aprólékosan megtervezett, s megszerkesztett minták rendkívül élesek, a beküldött képek azonban a minőségüktől függően változhatnak. Egy rosszabb minőségű kép sajnos sosem lesz olyan szép látvány egyetlen terméken sem, mint egy nem homályos, megfelelő fényviszonyok között készült fényképpel ellátott darab esetében. Érdemes tehát különösen odafigyelni erre a beküldés előtt, ajánlott jó minőségű, éles képeket továbbítani a számunkra, ha a legszebb eredményt szeretnénk elérni.

A speciális eljárással rákerülő minta garantáltan nem kopik le a prémium minőségű textilről, ezért a párnahuzat mosógépben is nyugodtan mosható minden további gond nélkül. A hosszú élettartam garantált!

Jó tudni, hogy sok-sok helyen csupán a huzatot vásárlod meg, nálunk azonban a párna minden esetben egy puha és kényelmes párnabelsővel érkezik hozzád, hogy neked ezzel már nem legyen gondod, miután kézhez kapod a terméket. A párnán lévő cipzárnak köszönhetően ezt a bélést könnyedén kiveheted és visszahelyezheted.

A nyomtatott díszpárna mérete kb. 40 x 40 cm.

A Bögregurunál minden párna egyedi tervezésű és kézzel készült, így garantáltan különleges ajándék.

 

Az apák napi párna mellett a Bögreguru webáruház számos más pompásabbnál pompásabb ajándékot kínál erre a különleges napra. A webáruházban található termékek között megtalálhatjuk az apák napi bögrét, pólót, a személyre szabott kulcstartókat és még sok más ajándékot, amelyek mindegyike egyedivé teszi az apák napjára szánt ajándékod.

Lepd meg Apukádat valami igazán egyedivel!
🎁

Ajánlott blogok

  • Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

    Személyes értékkel teli meglepetések Anyák napjára

  • ÚJDONSÁG! Filmtekercses kulcstartó

    ÚJDONSÁG: Filmtekercses kulcstartó

  • Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

    Valentin napi ajándék ötletek a szerelmednek

  • A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek - Bogreguru

    A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek