Apák napi bögre

Apák napi bögre - Bogreguru
Galambos Patrik

Az apák napja egy különleges alkalom, amikor az apák és az apaság iránti tiszteletet ünnepeljük. Ez az ünnep a világ számos részén június harmadik vasárnapján kerül megrendezésre, és remek lehetőséget nyújt arra, hogy kifejezzük szeretetünket és megbecsülésünket az apák felé. Ha egy olyan személyes és praktikus ajándékot keresel, amellyel az apád minden nap emlékezhet arra, milyen fontos is a számodra, akkor érdemes a Bögreguru apák napi bögre kollekcióját közelebbről is megvizsgálnod.

Az apák napi bögre kulcsszóra kutatva megtalálhatod az apukádhoz tökéletesen illő bögrét, legyen az egy vicces felirattal ellátott, egy megható üzenettel, vagy akár egy személyre szabott fotóval díszített bögre. A Bögregurunál minden bögre gondosan tervezett és minőségi anyagokból készült, így nem csak emlékezetes, hanem garantáltan tartós és használható ajándékot kapsz az édesapádnak a mindennapi életben.

A rendkívül széles választéknak hála gyorsan megtalálhatod az érdeklődési köréhez legjobban illő bögrét. Ha szereti a kávét vagy a teát, akkor egy különleges bögre, amely emlékezteti őt rád, rátok, a családjára, garantáltan nagy örömet fog neki okozni minden alkalommal, amikor a kedvenc italát fogyasztja. Választhatsz humoros feliratokkal ellátott bögréket, amelyek mosolyt csalnak az arcára minden reggel, vagy olyan bögréket, amelyek az apai szeretet és büszkeség érzéseit fejezik ki.

Apák napi bögre

Fontos tudnivalók a Bögreguru apák napi bögréiről

Az általunk forgalmazott kerámia bögre 3 dl űrtartalmú, felülete egyenletes, sima, letisztultságot közvetít.

A nálunk gyártott egyedi bögrék szublimációs eljárással, továbbá hőprés segítségével készülnek, így a minta átvitelét a papírról a bögrére ez a folyamat teszi lehetővé, speciális tinta és papír hozzájárulásával.

  Más eljárásokkal ellentétben a minta nem csak a bögre felületén jelenik meg, hanem bekerül az alapanyag apró réseibe, ami által ellenállóbb és tartósabb lesz. A nyomtatott kép minősége megegyezik az eredetileg a papíron látott képével. Élénk, valósághű színek jellemzik, a formák jól kivehetőek.

  A felhozatal változatos, választható akár csillámos (arany, rózsaszín, ezüst), fém és egy különlegesebb, nálunk mágikus névre hallgató, hőre változó bögre is. Egy speciális -kissé sérülékeny- bevonatának köszönhetően a mágikus bögre fekete, a rányomott minta magas hőmérséklet hatására válik láthatóvá a fehér alapszínű terméken.

  A rányomtatott minta időtálló, minőségét nem befolyásolja a napi rendszerességű öblítés.

  A mágikus bögre a többivel ellentétben csak manuálisan tisztítható illetve előnyős óvatosan kezelni, ugyanis dörzsölés hatására lekophat róla a fekete bevonat és elvész a "varázs".

  Miért is ajánljuk?

  Praktikus, hasznos ajándék

  Tartós

  Könnyen tisztítható

  Megfizethető

  Egyszerűen személyre szabható

  Minden csomag díszdobozban kerül feladásra, így ajándékozásra készen kerül hozzád, házhoz szállítással általában már 1-2 munkanap alatt.

  Az apák napja kulcsszóra keresve azonban találhatunk olyan termékeket is a Bögreguru oldalán, amelyek nem csak a bögrékre korlátozódnak.
  Lássuk, milyen személyre szabható ajándéktárgyakkal találkozhatunk még a webáruházban!

  Póló Falikép Lábtörlő
  Óra Bögre Párna
  Gránitlap Kulcstartó Plüssök egyedi pólóval
  Hűtőmágnes Egérpad Persely
  Napellenző Puzzle Vászontáska

  Ajánlott blogok

  • Top 10 DIY karácsonyfadísz tároló ötlet

   A legjobb karácsonyfadísz tároló ötletek

  • Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

   Hogyan díszítsünk karácsonyfát?

  • Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!

   Díszek a mennyezetre? Megmutatjuk, hogyan!

  • Hogyan készítsünk személyre szabott karácsonyi díszeket?

   Hogyan készítsünk személyre szabott karácsonyi díszeket?